Barna Balogh Tréner

Barna Balogh

Város: Budapest
Csoportos edzés: Igen, vállalok!
Személyes edzés: Igen, vállalok!
Telefonszám: +36305907796

Üzenet küldése

Kérdésed van? Írj üzenetet az instruktornak.

Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán, testnevelő tanár és labdarúgóedző szakon végeztem.  Már gyerekkoromban is a sport állt az életem középpontjában, ezért is választottam a testnevelő tanár szakot.

Egyetemi tanulmányaim befejezése óta is folyamatosan képzem magam a teljesítménynövelés, pre – és rehabilitáció irányában  is./OXYGEN ADVANTAGE, EXOS, CFSC1-2, FMS1-2, TRX edző Erőnléti edző, Gerinctréner…../.

Erőnléti edzőként célom, hogy segítsem a sportolóimat a jobb teljesítmény elérésében; napról napra jobbak legyenek, jobban mozogjanak, és hogy megértsék az összefüggéseket a szervezetükkel, testükkel kapcsolatban.  Az Oxygen Advantage elvégzése után a légzés szerepe is kiemelkedő helyre került edzői rendszeremben, mert a legfontosabb a helyes légzés és testtartás kialakítása, megtanítása nem csak az edzésen, hanem a nap 24 órájában is. A helyes légzés kialakításának, elsajátításának következtében a sportolói teljesítmény is növekedni fog.                      Jelenleg erőnléti edzőként dolgozom utánpótláskorú- és magyar elsőosztályú profi labdarúgókkal. Tehát felnőtteknél és a gyerekeknél is teljes képet kapok a hiányosságokról, erősségekről, hogy mit és hogyan kell korrigálni és továbbfejleszteni, hogy a játékosok a teljesítményüket növeljék nemcsak a pályán, hanem a mindennapi életben is.

Szakmai hitvallásom, hogy ne csak eddz, mint egy gép, hanem tudnod kell hogy mikor, mit, miért és hogyan kell edzened.