Nyárasdi Zsombor Tréner

Nyárasdi Zsombor

Város: Budapest
Csoportos edzés: igen-vallalok
Személyes edzés: igen-vallalok
Telefonszám: +36203680559

Üzenet küldése

Kérdésed van? Írj üzenetet az instruktornak.

Bemutatkozás

Sziasztok!

Nyárasdi Zsombor vagyok, az újbudai Thor Gymben dolgozom funkcionális edzőként 2018 óta. Főként csoportos edzéseket tartok, emellett személyi és sportág specifikus edzésekkel kapcsolatban tudsz megtalálni. PredaThors néven híresült el a csapatom, ami több mint 100 haladó tanítvánnyal büszkélkedik.

Sportmúltamról röviden:

Közel 20 év profi labdarúgás után döntöttem úgy, hogy az edzői pályán folytatom karrierem. Pályafutásom nagyrészét a Ferencvárosban töltöttem, ahol 18 éves koromban sikerült bemutatkoznom. Időközben megfordultam Angliában egy rövid ideig, ahol belekóstolhattam a légiós életbe, a külföldi élsportolók mindennapjaikba. Az utánpótlás válogatottakban többször is képviselhettem hazámat, ami óriási büszkeséggel tölt el. Utolsó profi csapatom a Pécs volt.

Gyerekkoromban a labdarúgás mellett atletizáltam és futottam, ahol budapesti viszonylatban mindent megnyertem. Talán a mai napig számos rekord az én nevemhez fűződik.

A futás azóta is a szenvedélyem, ahol kiemelkedő eredményeket értem el az elmúlt években a legrangosabb hazai versenyeken. Jelenleg a Spartan versenyek vannak előtérben, a nagyobb kihívás miatt. Szerencsére mind itthon, mind nemzetközi szinten az élmezőnyhöz tartozom.

Évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennem, hogy amint befejezem profi sportolói karrierem, szeretnék az edzői pályára lépni. Számomra nagyon fontos az önképzés, ezért olyan utat választottam, ahol folyamatos a fejlődési lehetőség. A funkcionális edzések mindig is közel álltak hozzám, így nem volt kérdés, melyik területen fogom folytatni.

A legjobb helyen jársz:

  • Ha szeretnéd az alapoktól elsajátítani a helyes alapvető emberi mozgásokat
  • Ha szeretnéd a funkcionális edzés pozitív hatásait érezni a mindennapi életben
  • Ha szeretnél egy remek közösség tagja lenni
  • Ha szükséged van egy motiváló személyre
  • Ha fontos számodra az előre kidolgozott és felépített edzésterv
  • Ha az adott sportágadban szeretnél egy magasabb szintre jutni
  • Ha szeretnéd látni a fejlődést magadon, amit mérések támasztanak alá
  • Ha hiszel az alázatos munkában és kész vagy tenni céljaidért

Célom, hogy az elmúlt 20 év sportolói tapasztalatát átadjam a funkcionális edzés keretein belül és lássam az edzéseim pozitív hatását minden egyes vendégemen. A remek közösség megteremtése mellett elengedhetetlennek tartom, hogy minden vendégemmel megfogalmazzunk egy célt, ami folyamatosan előttünk lebeg. Továbbá nem titkolt célom, hogy idővel a Thor háziversenyein a mi csapataink és tanítványaim állhassanak a dobogó legfelső fokára.

Ha szimpatikus volt számodra a bemutatkozásom, várlak szeretettel, hogy mihamarabb elinduljunk közösen a céljaid felé vezető úton!