PWRON - A VENDÉGEID AZ EDZŐTEREMHEZ HŰSÉGESEK… …VAGY HOZZÁD?

PWRON SZEMINÁRIUM. EDZŐKNEK, EDZŐKTŐL.

Videó lejátszása

PWRON SZEMINÁRIUM A CSOPORTOS EDZÉSEK KÖVETKEZŐ SZINTJE

Edzéstervet készíteni nehéz - főleg csoportos edzéstervet. A pwron egy folyamatosan fejlődő keretrendszer, amellyel a csoportos edzéseidet akár hónapokra előre megtervezheted.

A SZEMINÁRIUM ALAPPROGRAMJA

Tanulóidra szabott kezdő és középhaladó csoportos edzésterveket készíthetsz (rövid-, közép- és hosszútávra)

 •      Felmérheted (és monitorozhatod) tanulóid fizikai állapotát
 •      Programjaid teljesíthető kihívást jelentenek majd a tanulóidnak, de hatékonyak és biztonságosak lesznek
 •      Nemek, életkor, mozgáslimitációk, felkészültségi szintek szerint vegyes csoportokat is hatékonyan vezethetsz (a különböző mozgásigényeket össze tudod hangolni)
 •      Progressziós és regressziós gyakorlatokat építhetsz be
 •      Kezelheted az FMS által feltárt limitációkat
 •      Légzés alapok
 •      Omegawave alapok
 • A túledzés korai felismerése
 • Egy 170 oldalas munkafüzetet (jegyzetelünk helyetted)
 •      Excel edzéstervezés anyagot (hazaérve azonnal tervezheted az edzéseket)
 •      Tesztelési alapokat
0%
Erőnléti és fitnesz szakemberek
0%
Rehabilitációs szakembereknek
0%
Kezdő szakembereknek
0%
Laikusoknak
0%
Haladó szakembereknek
0%
Anatómiai tudás
0%
Fittség
0%
Mennyire használható már a képzés utáni napon?
0%
Gyakorlat / elmélet aránya

PWRON

Instruktorok keresése

NAGYON SOKAT TANULTAM

“A tanfolyam általános célján, struktúráján túl (hogyan tervezzünk meg egy csoportos edzést, hogyan építsük fel, milyen eszközöket alkalmazzunk, hogyan mérjünk fel egy atlétát és milyen személyre szabott edzést tervezzünk az adott illetőre, valamint a különböző képességű emberek „workout”-jait hogyan szinkronizáljuk össze) ötleteket, válaszokat és megoldásokat kaptam.

Fejlődtem abban, hogy hogyan tudom a jövőben edzőtársaimat, versenyzőimet (válogatott judosok) monitorozni, szűrni, felmérni és ezeknek a függvényében hogyan tudom alakítani rövid-, közép- és hosszútávú felkészülésüket, aminek célja akár az Olimpiai kvalifikáció, és az ottani minél eredményesebb szereplés lehet.

Maga az edzés tervezése és felépítése mellett újdonságnak számított a különböző légzéstechnikák alkalmazása, a HRV folyamatos mérése, vagyis az edzés közbeni agyi és kardiovaszkuláris rendszer működése. Továbbá, hogy ezeknek a méréseknek és eredményeknek a folyamatos monitorozása függvényében hogyan lehet, vagy hogyan kell átalakítani az atlétám edzéstervét.”

Urbancsok Tamás
BHSE Judo Erőnléti edző

A „MEGHÍVÁSOS” SZEMINÁRIUM KINYITJA KAPUIT

MILYEN LESZ A 2 NAPOS SZEMINÁRIUM?

A 3 napos PWRON szemináriumot néhány válogatott edzőnek (fitneszoktatók, küzdősportedzők stb.) tartottuk eddig – ez volt a tesztfázis, ahova csak meghívásos alapon lehetett bekerülni.

A PWRON-t most nyitjuk meg az edzőtársadalom előtt. Hazánkban ez az egyetlen szeminárium, amely a csoportos edzések megtervezését oktatja ebben a modern formában.

VISSZAJELZÉSEK

KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

Remekül felépített, összeszedett és professzionális.
Szívós Gábor
A 2015-ös anyaghoz bőven lett hozzáadva, új – értékes anyag. Érdemes vol eljönni ismételni, mivel az anyag annyira bő, hogy minden részletét lehetetlen kisujjból úja felidézni.
Matgla Rudolf
Óriási mennyiségű tudás zúdult rám a két nap alatt, helyenként tömény, de végig logikusan és áttekinthetően összeállított rendszerben. A szeminárium végig fenntartotta az érdeklődést, egy pillanatra sem volt unalmas.
Poroszka Viktor
Nagyon tetszett, átfogó volt, rendszerezett. Át kell még ismételnem, de sok minden tudok majd belőle hasznosítani.
Fekete Imre
A kurzus számomra olyan volt, mint egy interaktív talkshow. Péter és Stefi az oktatási anyagon felül folytatott beszélgetésk is hihetetlen izgalmasak voltak.
Antal Ivett
Nagyjából az összes eddigi általam látogatott képzésnek egy remek átlátható összefoglalása a PWRON képzés.
Molnár Norbert
Nagyon sok gyarkolati ismeretet szereztem, és rengeteg olyan kérdésre kaptam választ, ami vagy tudatosan vagy tudat alatt foglalkoztatott.
Horváth István
Ismét bebizonyosodott, hogy mindig van, és kell teremteni lehetőséget új dolgok tanulására. A képzés teljesen új szemléletet adott az edzések megközelítéséhez.
Gregus Ádám
Egy átfogó rendszer a preventív teljesítményfokozásra az energiarendszerek előtérbe helyezésével.
Németh Zoltán
Ezzel a három napos szemináriummal olyan ismeretre, tudásra tettem szert, amelynek minden motivált és felelősség teljes erőnléti edzőnek, fitnesz edzőnek, versenyzőkkel foglalkozó szakembernek tisztában kellene lennie a fejlődésközpontú, és az egészséges, biztonságos sport népszerűsítése érdekében.
Urbancsok Tamás
Ma már olyan technológiák állnak rendelkezésre, amik megmutatják a sportoló aktuális egészségi állapotát egy egyszerű méréssel, így az edző mindig tud módosítani az edzésterven, hogy elkerüljék a túledzést, de kapja meg mindig a megfelelő és szükséges edzésterhelést a sportoló. 5-10 éven belül szerintem itthon is ez lesz az edzőtermek jövője!
Pribék István
Rendkívül összetett anyagot kaptunk az oktatás során. Talán a legfelkészültebb oktatóktól tanulhattunk.
Mészáros Krisztián
Ebben a két napban a csoportos edzéstervezés praktikus és gyakorlatban azonnal használható módszerét kaptuk, a biológiai háttér alapos magyarázatával. Nagy hangsúlyt kapott a az edzés által megcélzott energiarendszer tudatos használata.
Cserhalmi Eszter
Nagyon jó, rendszerszintű ismeretet kaptam, sok új olyan információval, amelyeket korábban más képzéseken még nem hallottam.
Orehovszki Zoltán
Messze túlmutat a jelenlegi “divatos” edzésfilozófiákon és rendszereken. Véleményem szerint jövőbemutató.
Pozojevich Máté
Nagyon magas szakmai minőség volt. Amiben számomra talán a leghasznosabb volt, az az, hogy segített rendszerezni és összefoglalni az eddigi tudásom és végre kezdek átlátni a káoszon.
Erős Zoltán

LAKATOS PÉTER

StrongFirst Master oktatóként és a 360GYM szakmai vezetőjeként évek óta látom a visszatérő problémát: hogy milyen nehéz az edzéstervezés (vagy más néven a programozás) – ezért építettem fel a PWRON keretrendszert, melyet a szemináriumon megtanulhatsz. Missziómnak tartom, hogy a hazai edzőtársadalomnak minél több olyan friss infót és szaktudást adhassak, melyekkel az edzőmunkájukat hatékonyabbá tehetik. Ezzel szeretnék tisztelegni mestereim előtt is, akiktől olyan sokat kaptam.

STEFANOVICS JÓZSEF

Hosszú évek óta foglalkoztat az edzések rendszerbe illesztése és tervezésük. Átlagemberek és élsportolók munkáját programozom, sokat tanulva a kudarcainkból, sikereinkből egyaránt. Folyton keresem az új információk integrálásának lehetőségét és ilyen a PWRON is, amivel nagyon szeretném, ha valóban tudnánk segíteni a hazai edzőtársadalmat. Hiszem, hogy együtt többre jutunk!

GYAKRAN ISMÉTELT 
KÉRDÉSEK
KIKNEK SZÓL A PWRON?

Olyan edzőknek, akik:

 • csoportos edzéseket tartanak (vagy szeretnének tartani), és szeretnének minél jobb edzésterveket írni.
 • Személyi edzőknek.
 • Sportolókkal dolgozó szakembereknek.
 • Igen! Ha nem lennél elégedett a szemináriummal, akkor a képzés díját visszakapod – teljes egészében. Igen, tényleg ennyire biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog.
 • 12 órából. Igyekszem úgy felosztani, hogy ne legyen megterhelő ?
 • Természetesen. A 2 napos képzésről PWRON oklevelet kapsz.