Oxygen Advantage

Az egészséged, erőnléted és általános közérzeted titka az edzésed legalapvetőbb és leginkább elhanyagolt aspektusában rejlik: a légzésedben

Ismerkedj meg a Patrick McKeown által kialakított „Oxygen Advantage” módszerrel – egy olyan innovatív, összetett légzési technikával, mely javítja az általános egészségedet, fokozza a sportteljesítményedet, elősegíti a gyors fogyást, és enyhíti az asztmás tüneteket. McKeown a programját azt követően alakította ki, hogy tapasztalatokat szerzett egy ismert, az orosz űrprogramban is szerepet játszó orosz orvos mellett – ezen program segítségével pedig az elmúlt 13 év során sikeresen szoktatott le több, mint 5 ezer embert a „krónikus túllégzésről”. McKeown elmagyarázza, miként használd a test oxigénszintjét mérő tesztet a légzésed szintjének értékelésére, majd bemutat olyan gyakorlatokat és programokat, melyek segítségével szimulálni lehet a nagy magasságban történő edzés hatásait. Bár ezen gyakorlatok némelyike egyeseknek talán veszélyesnek tűnhet – hiszen oxigénhiányos állapotot idézünk elő ezek során – McKeown makacsul állítja, hogy a saját élete „teljesen megváltozott három egyszerű (meditatív) technika hatására”. Számos sikertörténetről is hallhatsz majd, köztük olimpikonokról, korábban elhízott emberekről, valamint egy olyan páciensről, aki – McKeown-hoz hasonlóan – képes volt enyhíteni a krónikus asztmáján.

AZ CERTIFIED FUNCTIONAL STRENGTH COACH BY MIKE BOYLE OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Videó lejátszása
0%
Erőnléti és fitnesz szakemberek
0%
Rehabilitációs szakembereknek
0%
Kezdő szakembereknek
0%
Laikusoknak
0%
Haladó szakembereknek
0%
Anatómiai tudás
0%
Fittség
0%
Mennyire használható már a képzés utáni napon?
0%
Gyakorlat / elmélet aránya
KÉPZÉS LEÍRÁSA

Javuló regeneráció? Jobb minőségű alvás? Csak akkor olvasd tovább, ha nem szeretnéd ezeket birtokolni. Képzés a jobb légzésért, nagyobb teljesítményért, hatékonyabb regenerációért. A program során betekintést kapsz a világ egyik leghatékonyabb légzésjavító módszerébe.

A képzés három napos, elméleti és gyakorlati blokkokból áll. A három nap folyamán megismered az Oxygen Advantage filozófiáját, a gyakorlás alapját képező biokémiai alapokat, foglalkozunk a helyes gyakolási frekvencia és intenzitás kérdéseivel. Szó lesz a biomechanikai alapokról és, és program végére minden felsorolt témakörben jártas leszel, olyan tudással feévértezve, hogy a hobbi sportolótól az olimpikonig bárkivel képes leszel hatékonyan együtt dolgozni.

  • Fitnesz és funkcionális trénerek
  • Személyi edzők
  • Yoga és Pilates edzők
  • Sportági szakedzők
  • Bárki, akit érdekel a teljesítménye fokozása

Az előadó – Lakatos Péter 
StrongFirst Master-oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu fekete öves gyakorló. Közel 16 éve oktat fitneszel, légzéssel és mozgással kapcsolatos programokon itthon és külföldön. A Ground Force Method megalkotóa, Krav-Maga mester. Számos kiváló szakkönyv szerzőjeként is ismert. Péter 2013 óta foglalkozik Buteyko légzéssel, a Buteyko Clinic nemzetköz szervezetben szerzett oktatói szintet és Oxygen Advantage master trainer 2017 óta.

A sikeres vizsgázók éves díja 75 EUR, amelyet a kiegészítő támogatásért fizetnek, amellyel megjelennek az Oxygen Advantage honlapon, mint szakértők.

oxygen advantage

Instruktorok keresése

Vélemények

RÓLUNK MONDTÁK