Katschthaler Gabriella Tréner

Katschthaler Gabriella

Város: Debrecen
Csoportos edzés: Igen, vállalok!
Személyes edzés: Igen, vállalok!
Telefonszám: +36702421228

Üzenet küldése

Kérdésed van? Írj üzenetet az instruktornak.

Bemutatkozás

Ahhoz képest, hogy annak idején sportolásra orvosilag alkalmatlannak ítéltettem, és voltam az évek során túlsúlyos, keringési problémás és „nyomorék” (gerinc-deformációk, súlyos hát- és térdfájdalmak), szerintem egész jól rendbe hozott engem az RKC-StrongFirst, az FMS és a Z-Health rendszerek kombinációja ?
Olyannyira, hogy 2008-ban RKC oktató lettem, majd (valószínűleg egész Európában az első) CK-FMS, Z-Health trainer (R és I), 2010-ben RKC II és RKC Team Leader, 2012-ben FMS vezető oktató, 2013-ban pedig Senior SFG Instruktor.
Pavel elit oktatói gárdájának részeként nemzetközi SFG vizsgakurzusokon is oktatok, különböző szemináriumokat tartok itthon és külföldön egyaránt.

Debrecenben, a Corpus Fitness földszinti különtermében 2008 óta üzemeltetem a Bátorságsarkot. Sok és sokféle ember fordul meg nálunk, gyerekektől nyugdíjasokig; abszolút edzetlenektől teljesen hétköznapi átlagembereken át élsportolókig; sokszor orvosi ajánlásra érkező “reménytelen esetek”, itt-ott-fájós, ülő életmódtól szenvedők, életmódváltók.
Küldetésemnek érzem, hogy segítsem őket abban, hogy jobban megismerjék a saját testük működését, javítsák mozgásuk minőségét, egészségesebbé váljanak, visszanyerjék elveszített képességeiket, és így biztonságosan és hatékonyan érhessék el céljaikat, legyen az sérülésből vagy életmódból adódó torzult mozgásminták, tartáshibák rehabilitációja, sérülés-megelőzés, zsírégetés, izomtömeg-növelés, funkcionális fittség vagy sportteljesítmények fokozása.

Movelab végzettségek:
Strongfirst