Katschthaler Gabriella Tréner

Katschthaler Gabriella

Város: Debrecen
Csoportos edzés: Igen, vállalok!
Személyes edzés: Igen, vállalok!
Telefonszám: +36702421228

Képességek

Üzenet küldése

Kérdésed van? Írj üzenetet az instruktornak.

Bemutatkozás

Ahhoz képest, hogy annak idején sportolásra orvosilag alkalmatlannak ítéltettem, és voltam az évek során túlsúlyos, keringési problémás és „nyomorék” (gerinc-deformációk, súlyos hát- és térdfájdalmak), szerintem egész jól rendbe hozott engem az RKC-StrongFirst, az FMS és a Z-Health rendszerek kombinációja ?
Olyannyira, hogy 2008-ban RKC oktató lettem, majd (valószínűleg egész Európában az első) CK-FMS, Z-Health trainer (R és I), 2010-ben RKC II és RKC Team Leader, 2012-ben FMS vezető oktató, 2013-ban pedig Senior SFG Instruktor.
Pavel elit oktatói gárdájának részeként nemzetközi SFG vizsgakurzusokon is oktatok, különböző szemináriumokat tartok itthon és külföldön egyaránt.

Debrecenben, a Corpus Fitness földszinti különtermében 2008 óta üzemeltetem a Bátorságsarkot. Sok és sokféle ember fordul meg nálunk, gyerekektől nyugdíjasokig; abszolút edzetlenektől teljesen hétköznapi átlagembereken át élsportolókig; sokszor orvosi ajánlásra érkező “reménytelen esetek”, itt-ott-fájós, ülő életmódtól szenvedők, életmódváltók.
Küldetésemnek érzem, hogy segítsem őket abban, hogy jobban megismerjék a saját testük működését, javítsák mozgásuk minőségét, egészségesebbé váljanak, visszanyerjék elveszített képességeiket, és így biztonságosan és hatékonyan érhessék el céljaikat, legyen az sérülésből vagy életmódból adódó torzult mozgásminták, tartáshibák rehabilitációja, sérülés-megelőzés, zsírégetés, izomtömeg-növelés, funkcionális fittség vagy sportteljesítmények fokozása.

Movelab végzettségek:
Strongfirst