Imre Máté Tréner

Imre Máté

Város: Szeged
Telefonszám: 06706040815
Bemutatkozás

A sport és a mozgás világa már gyermekkorom óta foglalkoztat. Több sportot is kipróbáltam (küzdősportok, súlyzós edzés, versenyszerű fekvenyomás, futás, úszás). Az edzések során mindig érdekelt, hogy mit miért teszünk és hogy hogyan működik az emberi test. Mivel az évek során egyre jobban elmélyedtem a témában, szerettem volna hivatásszerűen is a mozgással és az egészség fejlesztésével foglalkozni. Így lettem gyógytornász.

A kettlebelles edzésről először 2005-ben olvastam. 2008-ban lehetőségem volt kipróbálni a módszert, majd 2009-ben sikeres instruktori vizsgát tettem. Az RKC módszerére jellemző rendszerelvű gondolkodás és tudatosság úgy gondolom, hogy elég ritka a mai sport – és egészségpiacon. Az RKC mellett szóló másik jelentős érv, hogy a mozgás minőségére nagy hangsúlyt fektet, ezért lecsökken a sérülésveszély, és növekszik a hatékonyság.

Az óráimra szeretettel várom az erősödni és fogyni vágyókat, illetve azokat is, akik korábban valamilyen mozgásszervi problémával küzdöttek és most szeretnének újra sportolni.

Edzés típusok: StrongFirst - Kettlebell