Gincsai Bernadett Tréner

Gincsai Bernadett

This is Tooltip!
Város: Budapest
Csoportos edzés: Igen, vállalok!
Személyes edzés: Igen, vállalok!

Üzenet küldése

Kérdésed van? Írj üzenetet az instruktornak.

Bemutatkozás

Sziasztok! Gincsai Bernadett személyi edző vagyok.

Releváns végzettségek:

  • International Wellness Institute (IWI) személyi edző
  • International Wellness Institute (IWI) fitness instruktor

Sportmúlt:

  • 8 év atlétika
  • 10 év egyesületi kajak-kenu
  • 8 év edzőterem

Jó pár éve újra az életem részévé vált a sport, miközben sokminden(ki) motivált, így egyértelművé vált számomra, hogy én is inspirálhatok másokat. Eleinte a célom az volt, hogy az irodai munka által leépült erőnlétemet, és a szülés előtti testemet visszakapjam, de még inkább, hogy új, erősebb testet faragjak magamnak. Útközben azonban elválaszthatatlanok lettünk, a fitness és én, ezért úgy döntöttem, kapcsolatunkból karriert is építek. Sok kolléga van akiktől folyamatosan tanulhatok, és ezáltal az edzői munkám egyre jobb és jobb lehet, ezzel segítve benneteket.
 Szeretettel várlak benneteket, bármilyen célod is legyen, erő-, állóképesség növelés, fogyás, alakformálás, nálam jó kezekben leszel. 🙂 Motiváljuk egymást!

Filozófiám: a legjobb befektetés az egészség! Mindegy, hogy a megelőzés, a megőrzés vagy a rehabilitáció a cél, a mai életforma megköveteli, hogy tudatosan foglalkozzunk a testünkkel! A misszióm, hogy tanítványaimat arra ösztökéljem, mennyire fontos az egészséges táplálkozás, mentális jólét, és funkcionális mozgásforma szentháromság. Hiszek abban, hogy az egészséges étkezés és a rendszeres mozgás mindenki életébe beépíthető. Ez a két alappillér alapozza meg azt a hitet, miszerint a tested egy templom, életed végéig kiszolgál téged, ezért kötelességed épen és egészségesen tartani, és megadni neki mindazt, ami egy harmonikus működési metódust eredményez. Rendkívül fontosnak tartom a prevenciót, és adott esetben a rehabilitációt.

Egy olyan működő rendszert szeretnék átadni neked – kortól, nemtől függetlenül – amelyben megtanulod elsősorban a helyes testtartást, a szabályos mozgásmintákat, továbbá egeszséges életvezetési szokásokat alakítunk ki neked.

Gincsai Bernadett személyi edző