Certified Functional Strength Coach by Mike Boyle

CERTIFIED FUNCTIONAL STRENGTH COACH

A CFSC első pillantásra nagyon hasonlíthat a témában világszerte elérhető többi képzéshez. Azonban ha közelebbről megvizsgálod, rá fogsz döbbenni, hogy olyasmit építünk, ami megújulást hozhat a teljes fitnesz ipar számára.

Mike Boyle az erő és állóképesség, a funkcionális edzés és az általános erőnlét egyik legelismertebb szakértője. Jelenleg előadásokkal, tanítással, edzéssel és írással tölti az idejét. 1996-ban megalapította a Mike Boyle Strength and Conditioning-et, mely a világ egyik vezető erő és állóképesség fejlesztő terme. A Mike Boyle Strength and Conditioning létezésének egyetlen célja van: teljesítményfejlesztő edzést biztosítani a különféle képzettségi szintű sportolók számára. Az itt megforduló sportolók körében szinte az összes fő profi sportág képviselteti magát, a képzettséget tekintve pedig jelen vannak elsőéves gimnazisták és a legkiválóbbak egyaránt.

Oktatói 
KÉPZÉSEK

AZ CERTIFIED FUNCTIONAL STRENGTH COACH BY MIKE BOYLE OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Play Video

Certified Functional Strength Coach by Mike Boyle

Instruktorok keresése

A CFSC első pillantásra nagyon hasonlíthat a témában világszerte elérhető többi képzéshez. Azonban ha közelebbről megvizsgálod, rá fogsz döbbenni, hogy olyasmit építünk, ami megújulást hozhat a teljes fitnesz ipar számára. Az erő és állóképesség területének jelenlegi legjobb képzései esetében is csupán annyi a dolgod, hogy leülsz a számítógép elé és megválaszolsz néhány kérdést. De mi a helyzet a sportolók és kliensek edzésének képességével? Mi a helyzet azzal a képességgel, hogy azonnal módosítani tudod a sportoló vagy a kliens programját, ha az erőnlét hiánya vagy a fájdalom jelenléte miatt képtelen helyesen végrehajtani egy gyakorlatot? Itt jön a képbe az „Az edzősködés művészete” szemléletmód – annak a képessége, hogy az ilyen szituációkat azonnal kezelni tudd a helyszínen.

VISSZAJELZÉSEK

KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

Zseniálisan felépített, teljes körű progressziós lépéseket tartalmazó rendszer edzőknek. Minden sportoló számára azonnal használható és működő gyakorlat tár.
Hering Antal
Nagyon jó átfogó képet ad egy biztonságos (FMS alapú, kockázat-haszon elemzésen alapuló) progressziós és regressziós rendszerről, ami bármilyen csapathoz adaptálható.
Szigligeti Attila
Hatékony segítség a mozgásra vágyók fejlesztésében, de előképzettség szükséges hozzá. Véleményem szerint átfogóbb képet alkot a rendszer, ha már több képzés sikeres elsajátítása/gyakorlása után végezzük el.
Gajdán Péter
A két nap nagyszerű hangulatban telt, sok munkával. Úgy gondolom az elméleti tudás amit a képzés maga ad, nagyon magas szintű. A legfontosabb azonban, hogy ezen a képzésen gyakorlatba is átültettük a megszerzett elméleti tudást, amely véleményem szerint elengedhetetlen komponense a szakmának. Az előadók kiállása pedig profi!
Soós Ivett
Színvonalas oktatás, felkészült trénerekkel, valamint jól alkalmazható és felépített elméleti, gyakorlati tudásanyag.
Szentes Balázs
A gyakorlatok regressziói és progressziói által használható, praktikus tudást ad. Az egyszerűsége révén mindenki könnyedén tudja használni az itt megszerezett tudást.
Csielka Márk
Az erőnléti edzés én egy olyan rendszert ismerhet az meg, amely a mindennapi populáció csoportos kondicionálását teszi lehetővé magas szakmai szinten.
Orehovszki Zoltán
Kezdő edzőknek ajánlanám első sorban mivel egy nagyon jó alapot ad egy megfelelő edzés levezényléséhez.
Zelenyiánszki Péter
Csoportos edzőknek illetve személyi edzőknek kőzetelező lenne a regresszió/progreszió az edzésekben, ennek pedig legjobb helye ez a képzés.
Zborai Tamás
A felépítettsége teszi egyszerűbbé a csoportos és személyi edzést egyformán!
Kósz Gergely
Miért ajánlom? Mert olyan átfogó ismeretet kapnak, amivel a bemelegítéstől a kondícionálásig mindent megtudnak amire szükségük van ahhoz, hogy nagyon jó és hatásos edzést tudjanak tartani.
Szarka Róbert
Nagyon jól felépített rendszert tanítanak, ami jól alkalmazható személyi vagy csoportos edzőként illetve bármilyen sport erőnléti edzőjeként.
Farkas Katalin
Gyakorlati tudást adnak az oktatók eltérő korú, fizikumú kliensek csoportos edzésének vezetésére.
Kardos Tibor

Programok