Jászberényi Gergely Tréner

Jászberényi Gergely

Üzenet küldése

Kérdésed van? Írj üzenetet az instruktornak.

Bemutatkozás

Az erő iskolája, edzőterem a kezedben, kettlebellel edzeni nem divat, hanem életstílus és még sok más mottót, szólást hallottam és olvastam mielőtt belevágtam volna ebbe az edzésbe. Úgy gondoltam, hogy ezek csak közhelyek és kemény dumák, nem más mint valami ügyes marketingfogás de be kellett látnom, hogy tévedek!!

Első edzésemet Dancs István Roland tartotta nekem akit majdnem kiröhögtem amikor azt mondta, hogy 16 kg-os súllyal csináljam de ha sok nyugodtan váltsak lejjebb. Ekkor próbálkoztam 100 kilóval fekve nyomni, a húzódzkodásomat valahogy 15 fölé akartam tornászni és még sok egyéb célom volt a konditeremben. Mondanom se kell, hogy már a 10. percnél kiköptem a tüdőmet és nagyon hívogató volt a 12 kilós nevetségesen kicsi súly. Csupán a férfi büszkeségem miatt nem váltottam de ezt másnap nagyon megbántam!
Természetesen szerelem volt első látásra számomra ez a sport, edzést nélkülem nagyon nem lehetett elképzelni!
Nem telt el 1 hónap és már új célokon törhettem a fejem a konditeremben, hisz a 100-at simán kinyomtam és a húzódzkodás nagy erősségem lett. Szép és jó mozgást, állóképességet, robbanékonyságot és még nagyon sok mindent köszönhetek a kettlebellnek.

Imádok edzéseket tartani, hisz a csoport egy emberként küzd a súllyal és mindig jó a hangulat. Annál felemelőbb érzés nincs, mint mikor egy tanítványom büszkén mesél sikereiről, hogy elérte célját, erősödött, fogyott, nagyobb súllyal csinálta a gyakorlatot vagy éppen az egész edzést!