Vendég: vegyes

Kezdő kettlebell edzés felnőtteknek

Sziasztok! Egyházi Böbe, sportoktató vagyok. 2012. óta tartok RKC, majd SFG instruktorként kettlebell és szabad testsúlyos edzéseket férjemmel és Misi kollegámmal a Titan Kettlebell Klubban. Alapelveink közé tartozik, hogy azokat, akik hozzánk járnak, tanítsuk meg JÓL mozogni. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatok HELYES és BIZTONSÁGOS kivitelezésére. Edzéseinkre jellemző a családias hangulat – a 16 évestől a 73 évesig minden korosztály képviselteti magát 🙂 A haladó kettlebell csoportjaim mellett (ahova folyamatosan lehet csatlakozni), szabadtestsúlyos és privát edzéseket is tartok. 2016. óta tartja férjem a magyarországi Ground Force Method oktatói képzéseket, 2018. óta GFM National instruktorként segítek neki. GFM óráinkra csütörtökön tudtok jönni 19.00-tól. Szeretettel várlak Ground Force method és kettlebell edzéseimre

Olvass tovább

Haladó kettlebell edzések felnőtteknek

Sziasztok! Egyházi Böbe, sportoktató vagyok. 2012. óta tartok RKC, majd SFG instruktorként kettlebell és szabad testsúlyos edzéseket férjemmel és Misi kollegámmal a Titan Kettlebell Klubban. Alapelveink közé tartozik, hogy azokat, akik hozzánk járnak, tanítsuk meg JÓL mozogni. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatok HELYES és BIZTONSÁGOS kivitelezésére. Edzéseinkre jellemző a családias hangulat – a 16 évestől a 73 évesig minden korosztály képviselteti magát 🙂 A haladó kettlebell csoportjaim mellett (ahova folyamatosan lehet csatlakozni), szabadtestsúlyos és privát edzéseket is tartok. Szeretettel várlak Ground Force method és kettlebell edzéseimre

Olvass tovább

Ground Force Method

2016. óta tartja férjem a magyarországi Ground Force Method oktatói képzéseket, 2018. óta GFM National instruktorként segítek neki. GFM óráinkra csütörtökön tudtok jönni 19.00-tól. Szeretettel várlak Ground Force method és kettlebell edzéseimre 

Olvass tovább

Total Hybrid Training edzések / 360Gym movementality

Kezdőtől a haladó szintig folyamatosan csatlakozhatnak azon taníványaink, akiket egyéni testtudatuk és motivációjuk alkalmassá tesz a csoportos edzésre, és ebben a formában tudják kihozni magukból a legtöbbet. A Total Hybrid Training™ rendszerében saját súlyt, kettlebellt, olimpiai rudat, felfüggesztett eszközöket és más, haladó technikákat használunk. A teljes testet megcélzó, mindennapok során is rendkívül hasznos, izgalmas és hatékony módszert szakértő oktató állandó szakmai felügyelete mellett sajátíthatja el, aki csoportos edzés formájában kívánja megvalósítani céljait.
Jelentkezés: kovacs.bernadett.001@gmail.com

Olvass tovább

Ground Force Method edzések / 360Gym movementality

Kezdőtől a haladó szintig folyamatosan csatlakozhatnak azon taníványaink, akiket egyéni testtudatuk és motivációjuk alkalmassá tesz a csoportos edzésre, és ebben a formában tudják kihozni magukból a legtöbbet. A teljes testet megcélzó, mindennapok során is rendkívül hasznos, izgalmas és hatékony módszert szakértő oktató állandó szakmai felügyelete mellett sajátíthatja el, aki csoportos edzés formájában kívánja megvalósítani céljait.
Jelentkezés: kovacs.bernadett.001@gmail.com

Olvass tovább

Funkcionális edzés, kettlebell, crossfit kettlebell

Funkcionális edzések saját testsúlyos gyakoraltok, crossfit alapok. Az edzések alapját a kettlebelles mozdulatok széles palettája adja. Minden korosztálynak, nemtől függetlenül meleg szívvel tudom ajánlani. Jellemzően AMRAP,...

Olvass tovább

Csoportos Ökölvívás

Klasszikus ökölvívó edzéseket biztosítunk a Grád Boxing family edzőteremben a IX. kerületi Soroksári úton. Box a stressz és túlsúly ellen, de az önbizalom, erőnlét és állóképesség mellett.

Olvass tovább

Krav Maga

Várok szeretettel mindenkit, kortól, nemtől, testalkattól függetlenül Krav Maga edzéseimre. További információhoz juthatsz a +36 30/261-8476-as telefonszámon, vagy a tamassandor8@gmail.com e-mail címen.

Olvass tovább

Krav Maga

Várok szeretettel mindenkit, kortól, nemtől, testalkattól függetlenül Krav Maga edzéseimre. További információhoz juthatsz a +36 30/261-8476-as telefonszámon, vagy a tamassandor8@gmail.com e-mail címen.

Olvass tovább

Krav-maga edzés

Várom szeretettel edzésemre! További információt kaphat, a tamassandor8@gmail.com email címen, a +3630/261-8476-os telefonszámon, vagy  tájékozódhat a www.fullkravmaga.hu weblapon.

Olvass tovább