360Solution

Vállalkozás-Fejlesztés és Kommunikáció
Edzőknek és Rehabilitációs szakembereknek

=

Egyéni tanulás és fejlődés, saját ritmusodban

=

Gyakorlati használhatóság és érték

=

Személyes céljaidat szolgáló, fejlődő praxis

=

Háttértámogatás honlapunkon keresztül

=

Kitűnő érték-ár arány

Definíció

360Solution online videó program =

Vállalkozás-Fejlesztés és Kommunikáció
Edzőknek és Rehabilitációs szakembereknek

Bemutatás

A 360 SOLUTION-nál meggyőződéses és elkötelezett hívei vagyunk a személyes készségek folyamatos fejlesztésének, és a rendszerelvű vállalkozás-fejlesztés alapelvei terjesztésének.

Az elmúlt években számos olyan képzést szerveztünk és tartottunk a velünk együttműködő személyi edzők, rehabilitációs területen tevékenykedő szakemberek, harcművészeteket oktatók és más, fizikai egészség kialakítását, helyreállítását és megőrzését elhivatottan végző barátaink, üzleti partnereink számára, melyek a fenti célokat voltak hivatottak szolgálni.

Az oktatási szférában, valamint az erőfejlesztés és a rehabilitáció terén szerzett tapasztalataink indítottak minket arra, hogy ezt a meggyőződésünk szerint komoly ismeretanyagot, gyakorlati értéket most megosszuk az érdeklődőkkel.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy sohasem voltunk a pusztán elméleti tudás hívei, így ez a videókollekció is egy olyan gondolatindító, számos gyakorlati tevékenységet igénylő és arra inspiráló képzést testesít meg, melynek elvégzése valós, gyakorlati hasznot kínál követőjének.

Program
  • A JÓ VÁLLALKOZÁS JELLEMZŐI
  • ÉLETTERVEZÉS
  • VÁLLALKOZÁS-FEJLESZTÉS
  • ÜGYFÉLSZERZÉS
  • ÜGYFÉLMEGTARTÁS
  • MOTIVÁCIÓ
  • EMBERISMERET
  • EGYÉNI HATÉKONYSÁG

Mielőtt a saját sikeres vállalkozásod építésébe kezdenél, jó szívvel ajánlom ezen leckék áttanulmányozását. Hogy miért? Mert ha minkét szint anyagát elsajátítod, hatalmas mértékben csökkentheted a kudarcok kockázatát. Nekem sokat segítettek!

Gödrösi Ádám

Street workout mindenkinek és Street workout haldóknak szerzője

Hacsak az életedet szeretnéd jobban élni, már akkor is ajánlom. Ha pedig egy meglévő vállalkozást építesz, vagy újat indítasz, különösen akkor, ha ez sportolással, oktatással, közösség építéssel kapcsolatos, érdemes ezt a hiánypótló, idő és költséghatékony módszert használnod. Akármilyen egyszerűnek és logikusnak tűnik gyakran, akkor is tarts be pontosan, kövesd a rendszert, és akkor működni fog…Kevés embert ismerek, aki ezt kihagyhatná…de tudok néhányat. Őket figyelem, Tőlük igyekszem tanulni.

Stefanovics József

SFG Team Leader, A Victory vezetője SHSZ Szövetségi kapitány

Minden, amit egy önálló praxist vezető gyógytornásznak, masszőrnek, vagy edzőnek tudnia kell ahhoz, hogy vállalkozása sikeres legyen.

Csíky Ferenc

rehabilitációs szakember, Masszőr Akadémia – tulajdonos, vezető oktató

Elérhető online videótanfolyamok