KAATSU

MIÉRT KAATSU?

HIHETETLENÜL GYORS EREDMÉNY
Pár nap alatt érezni, és néhány hét alatt már látható változás!

A KAATSU MÓDSZER ALAPJAI

MIÉRT KAATSU?

HIHETETLENÜL GYORS EREDMÉNY

Pár nap alatt érezni, és néhány hét alatt már látható változás. Nem véletlen, hogy olimpiai aranyérmesek, világbajnokok használják napi szinten a KAATSU módszert.

KUTATÁSOK IGAZOLJÁK

Nem árulunk zsábamacskát. Közel 40 év kutatási igazolják az állításaink melyek a KUTATÁS menüben találhatók meg.

IDŐSEBBEK IS ELKEZDHETIK!

Talán meglepő állítás, de Japánban a napi 300.000 KAATSU foglalkozás nagyobbik részét orvos írja fel, mégpedig 70 év feletti embereknek.

MINIMALIZÁLJA AZ EDZÉSKOCKÁZATOT!

A KAATSU foglalkozás során jellemzően a saját tested, gumiszalagot vagy kis súlyt használsz. De ne becsüld le sem az eredményt amit a módszer ígér, sem az edzés nehézségét.

Videó lejátszása

KINEK ÉS MIÉRT JAVASOLJUK

KAATSU KÉPZÉSEK

A képzés során megismered a KAATSU módszer alapjait, használatát, a KAATSU protokollokat.

A KÉPZÉS LEÍRÁSA
A képzés során megismered a KAATSU módszer alapjait, használatát, a KAATSU protokollokat, különösen a következő témakörökre koncentrálva:
  • Biztonságos használat
  • Sportolók
  • Elitatléták
  • Csoportos edzéshasználat
  • Idős vagy sérült kliensek
  • Elfoglalt üzletemberek

Megtanulod az eszközök használatát, és a 100 kérdésből álló írásbeli teszt sikeres teljesítése után eredeti KAATSU SPECIALIST diplomát kapsz.

A képzés elvégezhető eszköz nélkül valamint Kaatsu Nano eszközzel is. A képzés anyaga megegyezik, az árkülönbség az eszköz árából adódik.
A képzés után következő 14 napban kapni fogsz egy emailt, ahol kitöltheted a 100 kérdésből álló online vizsga tesztet, aminek sikeres teljesítésével eredeti KAATSU SPECIALIST diplomát kapsz.
0%
Erőnléti és fitnesz szakemberek
0%
Rehabilitációs szakembereknek
0%
Kezdő szakembereknek
0%
Laikusoknak
0%
Haladó szakembereknek
0%
Anatómiai tudás
0%
Fittség
0%
Mennyire használható már a képzés utáni napon?
0%
Gyakorlat / elmélet aránya

KAATSU

Instruktorok keresése

A 360SPORT KÍNÁLATÁBÓL

KAATSU TERMÉKEK

KAATSU AIR BANDS 3.0

A KAATSU légpántok pneumatikus vezérlésű, nyújtható, mosható, rugalmas, szabadalmaztatott eszközök, amelyek minden mérethez illeszkednek.

KAATSU Cycle 3.0

A KAATSU légpántok pneumatikus vezérlésű, nyújtható, mosható, rugalmas, szabadalmaztatott eszközök, amelyek minden mérethez illeszkednek.

Kaatsu Master 2.0

Robusztus, kézben tartható, hordozható 1,134g-os érintőképernyős eszköz, mely KAATSU Air Bands-zel és KAATSU Aqua Bands-zel is használható.

KATALÓGUS ÉS KUTATÁS

KAATSU ANYAGOK

10 ÉRV A KAATSU MELLETT KATALÓGUS

10 előny, ami Kaatsu edzéssel rövid idő alatt elérhető. Tekintsd meg online katalógusunkat a lenti gombra kattintva.

TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A KAATSU és Blood Flow Restriction kutatások legjava, letölthető formátumban.

KAATSU TÉMÁJÚ

CIKKEK

VISSZAJELZÉSEK

RÓLUNK MONDJÁK

A gerincbetegések rehabilitációja során nagyon fontos igény, hogy a páciens az aktivitási program korai szakaszában is fent tudja tartani izomerejét, állóképességét. A KAATSU használatával az edzettségi állapot fenntartható, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a rehabilitációs programot.

Gyógymasszőrként, Kinesiology Tape terapeutaként és a Dr.Fit Gerincambulancia rehabilitációs edzőjeként tapasztalatom az, hogy a frissen műtött betegek gyógyításában nagy szerep jut a Kaatsunak. A porckorongsérv fájdalmas mivolta miatt, az emberek félnek bármilyen súly emelésétől a Kaatsunál erre nincsen szükség, hiszen szabad testsúllyal, illetve a GFM alaptechnikáit is alkalmazva látványos sikereket értünk el.

3 hetes alapozás alatt sérülésveszély nélkül hatalmas erőnövekedést sikerült elérni a játékosoknál a KAATSU segítségével.