MASTERMIND WORKSHOPOK (LAKATOS PÉTER SZEMINÁRIUMOK)

MASTERMIND PROGRAMOK

Van aki edzőként ismer. Mások edzőtársként, hiszen ma is aktívan gyakorlom a saját súlyos és eszközös edzést. Páran brazil jiu-jitusként ismertek meg, és sokan gondolják azt, hogy értek az étkezéshez, mert rengeteg ilyen kérdést kapok.  Most leírhatnám a mindenféle címeimet, végzettségeimet, de ez nem fontos. Neked biztos nem, mert ha valami izgalmas, az nem a tudás, hanem a tudás megszerzéséig vezető út. A lényeg az, hogy alapvetően tanulónak tartom magam, aki továbbra is keresi azt, hogy tudja a leginkább optimálisan élni az életét. Legyen szó edzésről, regenerációról, étkezésről, emberi kapcsolatokról – mindig van lehetőség jobbnak lenni. A MASTERMIND sorozat azoknak szól, akik az képesek visszalépni az alapokhoz is, de izgatja őket a fejlődés is. Tarts velem ez az úton.

A képzésekre a jelentkezés és befizetés időpontjától függően eltérő áron lehet bejelentkezni.

  • Normál ár – a képzés hivatalos listaára
  • Early bird – a képzés meghirdetését követő rövid időszakban a jelentkezők számára biztosított kedvezményes ár. Érdemes sietni.
  • Last minute – ha egy képzés kezdete előtt 2-3 nappal még van szabad hely, akkor azokra egyes esetekben kedvezményes áron lehet bejelentkezni.
Ha mégsem tudsz eljönni egy képzésünkre, a visszaigazoló emailben található link segítségével a jegyed átruházható (elajándékozható) másnak, plusz költség nélkül!
  • Lemondás a képzés kezdete előtt 60 nappal: a befizetett összeget 5 000 Ft kezelési költség levonásával visszatérítjük
  • Lemondás a képzés kezdete előtt 30-59 nappal: a képzés díjának 50%-át térítjük vissza.
  • Lemondás a képzés kezdete előtt 30 napon belül: nincs mód visszafizetés igénylésére.

Amennyiben a program tartalma nem felelt meg az elvárásodnak, élhetsz a visszafizetési garanciával. Minden programunk végén egy kiértékelő ívben kérjük ki a véleményed a képzésről. Amennyiben ezt a kérdőívet kitöldöd, és ott jelzed, hogy pénzvisszafizetést kérsz, úgy természetesen a workshop árát visszautaljuk.

Vásárlás

KaaTsu® oktató online videó kurzus

135.000 Ft

Buteyko Clinic légzéssel az egészségért Online Videó Kurzus

19.500 Ft

RealSolution 1+2 szint videócsomag

19.900 Ft

RealSolution 2.szint videócsomag

14.990 Ft

RealSolution 1.szint videócsomag

14.990 Ft