MASTERMIND WORKSHOPOK (LAKATOS PÉTER SZEMINÁRIUMOK)

Van aki edzőként ismer. Mások edzőtársként, hiszen ma is aktívan gyakorlom a saját súlyos és eszközös edzést. Páran brazil jiu-jitusként ismertek meg, és sokan gondolják azt, hogy értek az étkezéshez, mert rengeteg ilyen kérdést kapok.  Most leírhatnám a mindenféle címeimet, végzettségeimet, de ez nem fontos. Neked biztos nem, mert ha valami izgalmas, az nem a tudás, hanem a tudás megszerzéséig vezető út. A lényeg az, hogy alapvetően tanulónak tartom magam, aki továbbra is keresi azt, hogy tudja a leginkább optimálisan élni az életét. Legyen szó edzésről, regenerációról, étkezésről, emberi kapcsolatokról – mindig van lehetőség jobbnak lenni. A MASTERMIND sorozat azoknak szól, akik az képesek visszalépni az alapokhoz is, de izgatja őket a fejlődés is. Tarts velem ez az úton.

A képzésekre a jelentkezés és befizetés időpontjától függően eltérő áron lehet bejelentkezni.

  • Normál ár – a képzés hivatalos listaára
  • Early bird – a képzés meghirdetését követő rövid időszakban a jelentkezők számára biztosított kedvezményes ár. Érdemes sietni.
  • Last minute – ha egy képzés kezdete előtt 2-3 nappal még van szabad hely, akkor azokra egyes esetekben kedvezményes áron lehet bejelentkezni.
Ha mégsem tudsz eljönni egy képzésünkre, a visszaigazoló emailben található link segítségével a jegyed átruházható (elajándékozható) másnak, plusz költség nélkül!
  • Lemondás a képzés kezdete előtt 60 nappal: a befizetett összeget 5 000 Ft kezelési költség levonásával visszatérítjük
  • Lemondás a képzés kezdete előtt 30-59 nappal: a képzés díjának 50%-át térítjük vissza.
  • Lemondás a képzés kezdete előtt 30 napon belül: nincs mód visszafizetés igénylésére.

Amennyiben a program tartalma nem felelt meg az elvárásodnak, élhetsz a visszafizetési garanciával. Minden programunk végén egy kiértékelő ívben kérjük ki a véleményed a képzésről. Amennyiben ezt a kérdőívet kitöldöd, és ott jelzed, hogy pénzvisszafizetést kérsz, úgy természetesen a workshop árát visszautaljuk.

Vásárlás

Bodyrope edzőheveder alapok
9.900 Ft
Miért alszunk szeminárium
7.500 Ft
KaaTsu oktató online videó kurzus
135.000 Ft
Oxygen Advantage és Buteyko Clinic COMBO Online Videó Kurzus
27.500 Ft
Buteyko Clinic légzéssel az egészségért Online Videó Kurzus
19.500 Ft
Oxygen Advantage légzéssel a teljesítményért Online Videó Kurzus
19.500 Ft
RealSolution 1+2 szint videócsomag
19.900 Ft
RealSolution 2.szint videócsomag
14.990 Ft
RealSolution 1.szint videócsomag
14.990 Ft