Élő szemináriumok

TANULJ ÉS FEJLESZD MAGAD

MOVELAB ACADEMY

Videó lejátszása

Abban az esetben javasoljuk a részvételt, ha csupán felhasználói ismeretekre van szükséged, vagy első körben csak az alapokat szeretnéd megismerni, esetleg még nem döntöttél, hogy az adott témakörben instruktori képzésre akarsz-e jelentkezni.

A képzésekre a jelentkezés és befizetés időpontjától függően eltérő áron lehet bejelentkezni.

Normál ár – a képzés hivatalos listaára
Early bird – a képzés meghirdetését követő rövid időszakban a jelentkezők számára biztosított kedvezményes ár. Érdemes sietni.
Last minute – ha egy képzés kezdete előtt 2-3 nappal még van szabad hely, akkor azokra egyes esetekben kedvezményes áron lehet bejelentkezni.

Ha mégsem tudsz eljönni egy képzésünkre, a visszaigazoló emailben található link segítségével a jegyed átruházható (elajándékozható) másnak, plusz költség nélkül a program előtt 15 napig. Utána az átruházás költsége 2500 Ft.Lemondás a képzés kezdete előtt 60 nappal: a befizetett összeget 5 000 Ft kezelési költség levonásával visszatérítjük. Lemondás a képzés kezdete előtt 30-59 nappal: a képzés díjának 50%-át térítjük vissza. Lemondás a képzés kezdete előtt 30 napon belül: nincs mód visszafizetés igénylésére.Vis Major helyzetben a programok egy része egy későbbi időpontra kerülhet, ebben az esetben az ÁSZF lemondási feltételekben meghatározott módon kerül az eddigi befizetés visszatérítésre.

VÁSÁRLÁS