Szivós Gábor Tréner

Szivós Gábor

Város: Eger
Csoportos edzés: Igen, vállalok!
Személyes edzés: Igen, vállalok!
Telefonszám: '+36703872133

Üzenet küldése

Kérdésed van? Írj üzenetet az instruktornak.

Bemutatkozás

Edzőnek lenni olyan kihívás, amely napi szintű élvezetet jelent számomra. Sok különböző emberrel találkozom, akikben azért van valami, ami közös.

Ez pedig a változásra való igény.

Ha nem tudod, hová akarsz eljutni, vagy azt, hogy hol állsz most a folyamatban akkor is: ez az igény vezet el hozzám. Tudod, hogy szeretnél formálódni, jobbá válni.

Az edző dolga véleményem szerint, hogy ezen az úton, a változás útján – amelyet azzal a nem kis elhatározást igénylő mozzanattal kezdesz meg, hogy belépsz a terembe, küldesz egy üzenetet, vagy felhívsz telefonon – kísérjen.

Ez nem azt jelenti, hogy minden pillanatban fogja a kezedet, veled számolja az ismétléseket és elpakol utánad. Azt jelenti, hogy megmutatja az utad amelyen végig kell menned a céljaid érdekében (legyen az egészséggel kapcsolatos; fogyás, szálkásodás, tartásjavítás, porckorongsérv-megelőzés, avagy a teljesítménnyel kapcsolatos; erősödés, sportágspecifikus erőedzés, hatékonyabban-, gazdaságosabban működő légzés-, test…) és támogat abban, hogy elérd azokat.

Úgy, hogy tanít.

Megtanít helyesen mozogni. Tudja a mininumod és azt is, hogy mikor elég. Segít a helyes, egészséget támogató életvitel kialakításában, vagy helyesen táplálkozni ha szükséges.

Ez több puszta szolgáltatásnál.

Itt az egyik ember formálja a másikat, s az edző is kap, nemcsak ad az út során.

Együtt gondolkodunk, örülünk és néha bizony együtt búslakodunk, amikor visszacsúszunk a változás spirálján, hogy azután újult erővel mehessünk tovább céljaink felé.

Movelab végzettségek:
Buteyko Clinic