Cserhalmi Eszter Tréner

Cserhalmi Eszter

Város: Miskolc
Kids oktató: Nem
Csoportos edzés: Igen, vállalok!
Személyes edzés: Igen, vállalok!
Telefonszám: '+3670395651

Üzenet küldése

Kérdésed van? Írj üzenetet az instruktornak.

Bemutatkozás

Edzőként a legfontosabb célom, hogy aki felkeres, az jobb állapotban lépjen ki a teremből. mint ahogyan megérkezett.

Ez az igazi kihívás a munkámban és ennek eléréséhez sokféle eszközzel rendelkezem az edzői “szerszámos-ládámban”:

  • A funkcionális légzés helyreállításához a Buteyko Clinic és az Oxygen Advantage rendszerének oktatójaként személyre szabott légzőgyakorlatokkkal tudok neked segíteni, hogy magasabb szintre tudd emelni a teljesítményedet, javítsd alvásod minőségét és csökkentsd a mindennapi stressz hatásait.
  • A jobb funkcionális mozgás eléréséhez az FMS (Functional Movement System), a Ground Force Method, a StrongFirst rendszerének mindhárom ága (SFG: Kettlebell, SFL:Barbell, SFB: saját testsúlyos) és az MBSC: CFSC (funkcionális erőnléti edzés)  rendszere segítségével tanítványaimat lépésről lépésre, fokozatosan segítem az erő, állóképesség, robbanékonyság fejlesztésében.
  • A regenerálódás és sérülésveszély csökkentése érdekében minden edzésünknek szerves része az SMR masszázshenger használata és a rendszeres nyújtások a Flexible SteelGerincjóga és Hatha jóga technikáival.
  • Táplálkozási és életmód coaching területén a Precision Nutrition által oktatott rendszer segíti tanítványaink eligazodását az étkezési jótanácsok gyakran ellentmondásos útvesztőjében.

Csapatunk több, mint egy edzőterembe járó emberek csoportja. Közösség, ahol mindenki ismer mindenkit, tanítványaim egymást is motiválják és együtt örülünk az újabb és újabb eredményeknek, legyen az egy 10kg-s dupla Szakítás, vagy egy 48kg-val végzett Török Felállás. Ha minket választasz, akkor az edzés mellé egy komoly, összeszokott csapat támogató erejét is magad mögött tudhatod.

Movelab végzettségek:
Buteyko Clinic
Gerinctréner
Ground Force Method
Oxygen Advantage
Edzés típusok: Kettlebell
Eredmények
Tactical Strength Challenge
2019
Women's Classic (12kg): 12. hely (nemzetközi)