VÁLLALKOZÁS-FEJLESZTÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓS ONLINE TRÉNING EDZŐKNEK

A 360 SOLUTION-nál meggyőződéses és elkötelezett hívei vagyunk a személyes készségek folyamatos fejlesztésének, és a rendszerelvű vállalkozás-fejlesztés alapelvei terjesztésének.

Az elmúlt években számos olyan képzést szerveztünk és tartottunk a velünk együttműködő személyi edzők, rehabilitációs területen tevékenykedő szakemberek, harcművészeteket oktatók és más, fizikai egészség kialakítását, helyreállítását és megőrzését elhivatottan végző barátaink, üzleti partnereink számára, melyek a fenti célokat voltak hivatottak szolgálni.

Az oktatási szférában, valamint az erőfejlesztés és a rehabilitáció terén szerzett tapasztalataink indítottak minket arra, hogy ezt a meggyőződésünk szerint komoly ismeretanyagot, gyakorlati értéket most megosszuk az érdeklődőkkel.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy sohasem voltunk a pusztán elméleti tudás hívei, így ez a videókollekció is egy olyan gondolatindító, számos gyakorlati tevékenységet igénylő és arra inspiráló képzést testesít meg, melynek elvégzése valós, gyakorlati hasznot kínál követőjének.

 
gödri-kicsi
Mielőtt a saját sikeres vállalkozásod építésébe kezdenél, jó szívvel ajánlom ezen leckék áttanulmányozását. Hogy miért? Mert ha minkét szint anyagát elsajátítod, hatalmas mértékben csökkentheted a kudarcok kockázatát. Nekem sokat segítettek!
Gödrösi Ádám
Street workout mindenkinek és Street workout haldóknak szerzője
Stefanovics-Jo
Hacsak az életedet szeretnéd jobban élni, már akkor is ajánlom. Ha pedig egy meglévő vállalkozást építesz, vagy újat indítasz, különösen akkor, ha ez sportolással, oktatással, közösség építéssel kapcsolatos, érdemes ezt a hiánypótló, idő és költséghatékony módszert használnod. Akármilyen egyszerűnek és logikusnak tűnik gyakran, akkor is tarts be pontosan, kövesd a rendszert, és akkor működni fog…Kevés embert ismerek, aki ezt kihagyhatná…de tudok néhányat. Őket figyelem, Tőlük igyekszem tanulni.
Stefanovics József
SFG Team Leader, A Victory vezetője SHSZ Szövetségi kapitány
csiki2
Minden, amit egy önálló praxist vezető gyógytornásznak, masszőrnek, vagy edzőnek tudnia kell ahhoz, hogy vállalkozása sikeres legyen.
Csíky Ferenc
Rehabilitációs szakember, Masszőr Akadémia – tulajdonos, vezető oktató