Mit kell tudni a MoveLab Academy által képviselt Módszerekről?

Mit jelent az, hogy teljesítménynövelő módszerek?

A funkcionális edzés egyik nagy előnye a gyors, hatékony teljesítménynövelés. A legtöbben az edzésbe esztétikai okokból kezdenek, de amikor megérzik az edzésfolyamat során a növekedő teljesítményüket, további motivációra tesznek szert. Zihálás nélkül feljutni lépcsőn a harmadikra, vagy éppen képesnek lenne a maratoni táv lefutására – mindkettő lehet vágyott teljesítmény az klienseid számára.

Edzőként milyen szakmai pluszt ad?

Érteni és tervezni tudod, személyre szabva is a teljesítménynövelés hatékony és biztonságos módszereit. Megismered a kapcsolódó tesztelési módszereket is, illetve magabiztos tudásra teszel szert a különleges eseményekre való felkészülésre is. Magyarán dolgozz egy nagymamával vagy legyen a kliensed egy MMA harcos, képes leszel mindkét atlétának a neki való programot megírni.

Edzőként milyen anyagi pluszt ad?

A kezdeti pár hónap után, ahol még az általános fejlesztés, illetve a mozgások és technikák elsajátítása a cél, később egyre inkább megjelennek az egyedi megoldások, hiszen a klienseid sem egyformák. Ezekre a kihívásokra hatékony és professzionális választ tudsz adni.

A MoveLab Academy által meghirdetett teljesítménynövelő módszerek

A MoveLab Academy által meghirdetett teljesítménynövelő oktatói képzések

Kérdés, üzenetküldés