Mit kell tudni a MoveLab Academy által képviselt Módszerekről?

Mit jelent az, hogy rehabilitációs módszerek?

Edzőként találkozni fogsz olyan esetekkel, amikor a kliensed nem képes végrehajtani a kívánt gyakorlatot, mert valamilyen korábbi, vagy éppen aktuális sérülése, mozgásszervi, vagy más jellegű problémája meggátolja. A trigger-pontok feloldásávál sok esetben azonnali eredmény érhető el a kisugárzó fájdalmak csökkentésében, így a kívánt teljesítmény könnyen elérhető. Az alapvető mozgásminták korrigálása és a legfontosabb mozgás, a légzés harmonizálása adhatja meg azt a mély alapot, amire a többi mozgást biztonsággal felépítheted.

Edzőként milyen szakmai pluszt ad?

A rehabilitációs módszerek segítségével és anatómiai tudásbázisod fejlesztésével edzőként teljesebb képet kaphatsz arról, hogyan támogathatod a regenerációs folyamatokat, miként szüntetheted meg azokat a gátló tényezőket, amelyek akadályozzák a sportoló fejlődését, teljesítményének növelését.

Edzőként milyen anyagi pluszt ad?

Edzőként segítheted kliensed abban, hogy az edzést, a teljesítmény növelését, az erőnövelést, vagy akár a mozgás örömét megakadályozó fájdalom csökkenjen, vagy akár megszűnjön. A speciális technikák és gyakorlatok betanításával képessé válsz a sportolóid regenerációját felgyorsítani és teljessé tenni.

A MoveLab Academy által meghirdetett rehabilitációs módszerek

A MoveLab Academy által meghirdetett rehabilitációs oktatói képzések

Kérdés, üzenetküldés