Safe Laser

=

típus:

rehabilitációs edzésmódszer

=

eszközigény:

eszköz használatot igényel

=

fejlesztés típusa:

hazai fejlesztés

=

elsajátítása edzői tapasztalatot igényel:

nem

=

módszer jellege:

inkább elméleti

A SAFE LASER

A gyakori sportsérülések, mint például a csonttörések, az izomsérülések, az ízületi ficamok, a szalagszakadások, a vérömlenyek, a húzódások és zúzódások, valamint az izomgörcsök esetében az edző vendégei, tanítványai, rövidebb, vagy hosszabb ideig kimaradnak az edzésekről.

Függetlenül attól, hogy kisebb, vagy súlyosabb sportsérülésről beszélünk, az orvosi ellátás után a sportolók nem tudják azonnal folytatni az edzéseiket, ezért az edzőnek érdemes tisztában lennie azokkal a medical fitness módszerekkel és eszközökkel, melyekkel biztosítani lehet a gyorsabb és a teljeskörűbb gyógyulást.

A sportoló korának előrehaladtával egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy a szervezet öngyógyító képességét megtámogassuk, biztosítsuk a gyors regenerációt.

Az egyik leghatékonyabb eszköz, az otthoni körülmények között is használható lágylézer készülék. Használatával jelentős mértékben lerövidíthető a rehabilitációs időszak, ami az orvosi ellátás és az edzések újra folytatása között telik el.

A lézerkezeléssel kiegészített trigger-pont terápia szakértőjeként számos sportolót, élsportolót kezelve egyértelműen bebizonyosodott a Safe Laser készülékek hatékonysága.

Tapasztalatom szerint önmagában az eszköz alapszintű használatával is rendkívüli eredmények érhetőek el a sportsérülések és a mozgásszervi problémák esetében, de ahhoz, hogy a készülékekből ki tudjuk hozni a maximumot, érdemes a lézerrel kapcsolatos ismeretekkel bővíteni az edzői palettát, és erre irányuló speciális képzésekre is sort keríteni.

OKTATÓI KÉPZÉS

A HOZD KI A MAXIMUMOT A SAFE LASER-EDBŐL KURZUS BEMUTATÁSA

Kifejezetten edzők számára ajánljuk azt a képzést, ahol kiemelten foglalkozunk a mozgásszervi fájdalmak és a sportsérülések Safe Laser segítségével történő kezelési lehetőségeivel.

A képzés leírása

Kifejezetten edzők számára ajánljuk azt a képzést, ahol kiemelten foglalkozunk a mozgásszervi fájdalmak és a sportsérülések Safe Laser segítségével történő kezelési lehetőségeivel.

Az 5 órás képzés célja a bárki által, otthoni körülmények között is használható lágylézer általános alkalmazási lehetőségeinek bemutatásán kívül a sportsérülések és az edzéseket akadályozó mozgásszervi problémák áttekintése, tipikus példák bemutatásán keresztül, ízületről ízületre haladva.

A lézerkezeléssel kiegészített trigger-pont terápia rendkívül hatékony többek között a bokasérülések, a térdfájdalmak, a csípőproblémák, a deréktáji és a hátfájdalmak, a vállpanaszok, valamint a teniszkönyök problémák esetében is.

A képzés programja

-A Safe Laser készülékek alkalmazási területeinek általános bemutatása

-Miért és hogyan gyógyít a lézerfény? A lézerfény tulajdonságai

-Mozgásszervi problémák kezelési lehetőségei

-Sportsérülések kezelési lehetőségei és teljesítményfokozás

-Műtétek utáni rehabilitáció támogatása

-A trigger-pontok kezelése lágylézer terápiával

PROGRAMOK