AZ SMR SYSTEM OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Akár edzői, akár egészségügyi háttérrel rendelkezel, az SMR System Szakértői kurzuson elsajátítható tudással kiválóan kiegészítheted jelenlegi edzéseidet, és szakmai eszköztáradat.

A képzés leírása

Ha sporttal, vagy rehabilitációval foglalkozó szakember vagy, akkor az SMR System Szakértői kurzussal…

  • A széles körben alkalmazható SMR System gyakorlatok alkalmazásával biztosabbá és gyorsabbá teheted sportolóid teljesítménybeli fejlődését, pácienseid rehabilitációját.
  • Elmélyülhetsz az izompólyák és a “fascia”, azaz a kötőszövet világában, megszerezheted azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek alapján az SMR eszközöket (henger, bot, labdák) profin és hatékonyan tudod alkalmazni.
  • Megszerezheted a csoportos SMR Tanfolyamok megtartásához szükséges tudást, fejlesztheted a saját szakmabeli képességeidet!
  • SMR System Szakértőként Tanfolyamokat tarthatsz (ami kiváló kiegészítő jövedelemforrás), és kedvezménnyel tudod megvásárolni az SMR eszközöket.
  • Sikeresebb edzővé, hatékonyabb terapeutává válhatsz.
A képzés oktatója

Csíky Ferenc – rehabilitációs szakember, az SMR System vezető oktatója

A képzés egyszerűen lehengerlő!

A téma, melyet az SMR kurzus dolgoz fel sokkal mélyebb és árnyaltabb, mint azt elsőre gondolnánk. Adott egy egyszerű eszköz, egyszerűen kivitelezhető gyakorlatokkal, melyet gyógytornászként nem csak a prevencióban, hanem a rehabilitációban is hatékonyan hasznosíthatunk.

A képzés rávilágít olyan területek, szövetek kezelésére, melyekkel tanulmányaink során méltatlanul keveset foglalkozunk. A legkomplexebb, testünket behálózó myofasciális rendszer lazítására, nyújtására szolgáló egyik legegyszerűbb technika. Az egyszerűsége mellett rendkívül hatékony gyakorlatrendszer, mely akár pár alkalom után jelentős javulást eredményez. A tanfolyam az elméleti háttér mellett olyan gyakorlati példákkal szolgál, mely az eszköz és használatának hatásmechanizmusát jól szemlélteti, igazolja.

A tanfolyamot ajánlom mindazoknak, akik egy egyszerű technika segítségével szeretnék még eredményesebbé tenni a munkájukat.

Gál Vera

gyógytornász, SZTE-ETSZK Fizioterápiás tanszék, tanársegéd

SMR System általános bemutatása

SMR System oktatói képzések