Oxygen Advantage

Az egészséged, erőnléted és általános közérzeted titka az edzésed legalapvetőbb és leginkább elhanyagolt aspektusában rejlik: a légzésedben. Nem lehet hatékonyan fejleszteni a tested erejét anélkül, hogy kiemelt figyelmet fordítanál a légzésed erejére is.

Ismerkedj meg a Patrick McKeown által kialakított „Oxygen Advantage” módszerrel – egy olyan innovatív, összetett légzési technikával, mely javítja az általános egészségedet, fokozza a sportteljesítményedet, elősegíti a gyors fogyást, és enyhíti az asztmás tüneteket. McKeown a
programját azt követően alakította ki, hogy tapasztalatokat szerzett egy ismert, az orosz űrprogramban is szerepet játszó orosz orvos mellett – ezen program segítségével pedig az elmúlt 13 év során sikeresen szoktatott le több, mint 5 ezer embert a „krónikus túllégzésről”. McKeown elmagyarázza, miként használd a test oxigénszintjét mérő tesztet a légzésed szintjének értékelésére, majd bemutat olyan gyakorlatokat és programokat, melyek segítségével szimulálni lehet a nagy magasságban történő edzés hatásait. Bár ezen gyakorlatok némelyike egyeseknek talán veszélyesnek tűnhet – hiszen oxigénhiányos állapotot idézünk elő ezek során – McKeown makacsul állítja, hogy a saját élete „teljesen megváltozott három egyszerű (meditatív) technika hatására”. Számos sikertörténetről is hallhatsz majd, köztük olimpikonokról, korábban elhízott emberekről, valamint egy olyan páciensről, aki – McKeown-hoz hasonlóan – képes volt enyhíteni a krónikus asztmáján.

OKTATÓI KÉPZÉS

AZ OXYGEN ADVANTAGE OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Az Oxygen Advantage és Patric McKeown elindítja Magyarországon az Oxygen Advantage képzését, edzőknek, sportszakembereknek, sportolóknak, rehabilitás szakembereknek.

 • Erőnléti és fitnesz szakembereknek 100% 100%
 • Rehabilitációs szakembereknek 100% 100%
 • Kezdő szakembereknek 70% 70%
 • Laikusoknak 60% 60%
 • Haladó szakembereknek 100% 100%
 • Anatómiai tudás 40% 40%
 • Fittség 30% 30%
 • Mennyire használható már a képzés utáni napon? 90% 90%
 • Gyakorlat / elmélet aránya 30% 30%
A képzés leírása

Javuló regeneráció? Jobb minőségű alvás? Csak akkor olvasd tovább, ha nem szeretnéd ezeket birtokolni. Képzés a jobb légzésért, nagyobb teljesítményért, hatékonyabb regenerációért. A program során betekintést kapsz a világ egyik leghatékonyabb légzésjavító módszerébe.

A képzés programja

A képzés három napos, elméleti és gyakorlati blokkokból áll. A három nap folyamán megismered az Oxygen Advantage filozófiáját, a gyakorlás alapját képező biokémiai alapokat, foglalkozunk a helyes gyakolási frekvencia és intenzitás kérdéseivel. Szó lesz a biomechanikai alapokról és, és program végére minden felsorolt témakörben jártas leszel, olyan tudással feévértezve, hogy a hobbi sportolótól az olimpikonig bárkivel képes leszel hatékonyan együtt dolgozni.

 
Kiknek szól a képzés?
 • Fitnesz és funkcionális trénerek
 • Személyi edzők
 • Yoga és Pilates edzők
 • Sportági szakedzők
 • Bárki, akit érdekel a teljesítménye fokozása
A képzés vezetője

Az előadó – Lakatos Péter 
StrongFirst Master-oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu fekete öves gyakorló. Közel 16 éve oktat fitneszel, légzéssel és mozgással kapcsolatos programokon itthon és külföldön. A Ground Force Method megalkotóa, Krav-Maga mester. Számos kiváló szakkönyv szerzőjeként is ismert. Péter 2013 óta foglalkozik Buteyko légzéssel, a Buteyko Clinic nemzetköz szervezetben szerzett oktatói szintet és Oxygen Advantage master trainer 2017 óta.

Egyéb feltételek
A sikeres vizsgázók éves díja 75 EUR, amelyet a kiegészítő támogatásért fizetnek, amellyel megjelennek az Oxygen Advantage honlapon, mint szakértők.

Nagyon magas szakmai színvonal, remek előadásmód, már másnap használható tudás.

Erős Zoltán

Jól megvilágosították az elméleti hátteret és az összefüggéseket. A gyakorlati rész is elegendő szerepet kapott az elmélet mellett és jókor illesztették bele a napba az előadók a gyakorlatokat. Kellőképpen interaktív volt mindkét instruktor előadása.

Bogár Orsolya Erika

Minden edzőnek, tanárnak szüksége lenne ezekre az instrukciókra. Testtartás, légzés ügyben összeállt a kép, úgy, hogy el is tudjam érthetően mondani másoknak.

Boda Renáta

Kimagasló szakmai képzés, jó hangulat, folyamatos visszacsatolások a kurzus alatt, odafigyelés a hallgatókra.
Korpcsik Adrienn

Rendkívüli módon kiszélesedett a látóköröm.

Komoróczy Zoltán

Kiváló oktatók, naprakész szaktudás. Tudományos alátámasztások, szakcikkek az elmúlt 10 évből és napjainkból. Érthető, logikus oktatás.

Balogh Barna

Átfogó, lényegretörő, hatásos volt ez a 3 nap.

Papp-Róbert Flórián

Az egyik leghasznosabb képzés volt a 360akadémia kurzusai közül. Külön tetszett, hogy a program lehetőséget nyújt, hogy alkalmazam a gerincbeteg rehabilitációban és a judos versenysportolóimnál egyaránt.

Dr. Erbat Ádám


Összeszedett, magas szinvonalú!

Paksi András

Nagyon tömény, de rengeteg új és hasznos információt tartalmazott, illetve a már tanult dolgokat új összefüggésbe helyezte.

Stádeczky-Kardoss Csaba

PROGRAMOK

OXYGEN ADVANTAGE® ONLINE OKTATÓI KÉPZÉS 2020.07.01.-22.

295 000 Ft
325 000 Ft 250 000 Ft

OXYGEN ADVANTAGE OKTATÓI KÉPZÉS 2020.10.16-18.

ONLINE SZEMINÁRIUMOK