Lakatos Péter vezető instruktor

Az edzői siker kulcsa

Az első edzőtermemet 1991-ben nyitottam, így mondhatom, edzők több generációjával volt lehetőségem dolgozni. A kérdés a több, mint 25 év alatt sem változott: hogyan lehet minimális befektetéssel elérni az optimális eredményt? Miképpen tudjuk tanulóinkat abban segíteni, hogy minimális kockázattal érjék el a céljaikat? Hogyan tudunk megoldást kínálni az eltérő sérülési, életkori, fittségi és egészségügyi háttérrel érkező atlétáknak? Hogyan tudjuk megtartani a tanulókat, és akár növelni is a tanulói bázisunkat.

Megfelelő képzésmódszerek és képzéstípusok megtalálása

Elképzelésünk szerint mindenki atléta, vagy legalább egy atléta genetikájával születik, így a mi feladatunk edzőként nem más, mint ennek a potenciálnak a kiaknázása. A módszerek között a legmodernebb képzéstípusok és technológiák jelennek meg, legyenek azok az edzésprogram megkezdése előtt használt állapotfelmérő rendszerek, az edzéstervezést megkönnyítő technológiák vagy a modern funkcionális edzés elengedhetetlen eszközei és képzési módszerei.

Hogyan hozhatod ki a legtöbbet a tanítványaidból?

Miért keresne fel téged egy potenciális tanuló, és miért maradna veled hosszú időn át. Mitől lehetsz te az, aki megoldást tud kínálni a problémiára, és hogyan segíthetsz abban, hogy elérje a céljait? Hogyan hat ki az edzőteremben töltött idő a mindennapjaira, miképpen lesz erősebb, fittebb és egészségesebb akkor, amikor a munkáját kell végeznie, vagy a családjával tölti az időt? Sokkal több vagy, mint egy edző, aki az ismétléseket számolja, a jó edző képes arra, hogy életeket változtasson meg. Mi abban segítünk, hogy a hivatásodban a legjobb lehess.