A GROUND FORCE METHOD 1 OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Tanuld meg tanítani a GFM rendszerét! Lehetsz Crossfit, Kettlebell, Funkcionális vagy éppen erőedző –, a GFM programot az edzésrendszeredre szabhatod, és tanulóid edzéseit biztonságosabbá és élvezetesebbé teheted.

A képzés leírása

A GFM Level 1 képzés bemutatja a rendszert, hogy hogyan eddz a saját testeddel – hatékonyabban, játékosabban és okosabban. A gyakorlatokat logikai sorrendbe rendezi, progressziókat határoz meg – melyek mind az emberi test funkcionális mozgásmintáin alapulnak.

A képzés instruktora

Egyházi Gábor – GFM vezető oktató, SFG1, FMS1-2 szakértő, SMR szakértő, Kaatsu specialista, gyógymasszőr, rehabilitációs edző

Bemutatkozás

A mozgás mindig is életem meghatározó része volt. 1999. óta foglalkozom gyógymasszírozással és bioenergetikával. 2009-ben ismerkedtem meg a kettlebell-el, Csíky Ferenc barátom révén. Elvégeztem az RKC, később SFG instruktori, Kinesiology Tape, SMR, FMS és Ground Force Method kurzusokat. 2016. januárjától Adolf Alberttől (ő a továbbiakban a nemzetközi GFM szervezésén dolgozik) átvettem a magyarországi Ground Force Method operációs vezetését, irányítását.

 

A képzés programja

A Level 1 képzés egy 12 órás program, melynek során a következőkkel fogsz megismerkedni:

– GF Exploration (GFE)
– GFM játékok
– A rendszer koncepciója, módszertana és filozófiája
– Mozgások tanítása és mozgástervezés
– Programtervezés, progressziós/regressziós tervek készítése
– Egy edzés összeállítása
– A GFM instruktori képzéshez tartozik egy 120 oldalas instruktori kézikönyv és közel 60 percnyi letölthető videó az ismétléshez és a további fejlődéshez.

A képzéssel járó előnyök

– Hirdetheted a saját óráidat, programjaidat vagy edzőtermedet a GFM névvel és logóval.
– Hatalmas mennyiségű információt, videókat és további segédanyagokat kapsz a programjaidhoz.
– Egyéni vagy csoportos órákat tarthatsz.

A képzés teljesítése

A képzés végén található egy teszt. Amennyiben ez sikerül, GFM Level 1 instruktorrá válsz. Amennyiben nem sikerül, instrukciókat kapsz arra, hogy miként végezheted el újra a tesztet egy videó segítségével.

Rengeteg hasznos információval gazdagodtam a képzés során. Biztos vagyok benne, hogy a csoportos edzéseim sokkal jobbak lesznek.

Szarka Róbert

Számomra megérte, kiderült, hogy sok mozdulatot és gyakorlatot már használtam, de így rendszerezve, biztosan jobban fogok fejlődni én is és a diákjaim is.

Matl Attila

Átfogó, természetes, mozgásos, rendkívül gyakorlatias rendszer, mely önmagától érthetődik anatómiai alapokkal. Színvonalas, összefogónak találtam az oktatást. Jó hangulatú, minőségi oktatás volt.

Laukó Nóra