A GROUND FORCE METHOD 2 OKTATÓI KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Bővítsd tovább tudásodat! A GFM2 a GFM1 logikus folytatása.  Ez a kurzus segít, hogy a GFM gyakorlatait beépítsd más jellegű edzéseidbe is, a módszereket továbbfejleszd és még több gyakorlattal kiegészíthesd! Itt már partnerrel is végezhetsz majd gyakorlatokat és tárgyakkal fogsz edzeni.

A képzés leírása

A GFM2 a GFM1 logikus folytatása. Ugyanazokat a mintákat használjuk, de eltérő eszközökkel. Ugyanazt, de másképp. A célunk eljutni a saját testsúlyos mobilitástól, az integrált és játékos mozgástól a természetben és napjaink funkcionális edzőtermeiben megtalálható eszközök használatáig.

Egy logikus progressziót is szeretnénk bemutatni magasabb szintű saját testsúlyos készségek felhasználásának segítségével, mely természetesen több partnerrel végzett gyakorlatot is tartalmaz – amellett, hogy az edzés során még több játékot használunk, és megteremtjük a FLOW élményt.

A képzés instruktora

Egyházi Gábor – GFM vezető oktató, SFG1, FMS1-2 szakértő, SMR szakértő, Kaatsu specialista, gyógymasszőr, rehabilitációs edző

Bemutatkozás

A mozgás mindig is életem meghatározó része volt. 1999. óta foglalkozom gyógymasszírozással és bioenergetikával. 2009-ben ismerkedtem meg a kettlebell-el, Csíky Ferenc barátom révén. Elvégeztem az RKC, később SFG instruktori, Kinesiology Tape, SMR, FMS és Ground Force Method kurzusokat. 2016. januárjától Adolf Alberttől (ő a továbbiakban a nemzetközi GFM szervezésén dolgozik) átvettem a magyarországi Ground Force Method operációs vezetését, irányítását.

 

A képzés programja

A Level 2 képzés egy 12 órás program, melynek során a következőkkel fogsz megismerkedni:

– Saját testsúlyos progressziók
– Tárgyakkal történő edzés
– Partnerrel végzett progressziók
– Vegyes kihívások
– Még több játék

A képzéssel járó előnyök

– TOVÁBBFEJLESZTHETED ÉS KIEGÉSZÍTHETED TOVÁBBI ESZKÖZÖKKEL a jelenlegi edzésprogramjaidat, beleértve a GFM1 edzéseket is.
– LENYŰGÖZHETED ÉS NÖVELHETED az ügyfélkörödet a személyre szabott, kihívást jelentő és hatékony edzésprogramjaiddal.

A képzés teljesítése

A képzés végén található egy teszt. Amennyiben ez sikerül, GFM Level 2 instruktorrá válsz. Amennyiben nem sikerül, instrukciókat kapsz arra, hogy miként végezheted el újra a tesztet egy videó segítségével.

Az oktatás nagyszerű volt rengeteg új gyakorlattal! Szépen és érthetően elmagyarázva!

Mészáros Krisztián

A GFM1-re tudok hivatkozni: olyan színvonalú volt, hogy eljöttem újra.

Beihuber Ádám

Nagyon jó, abszolút minőségi tréning, alapos és gyakorlatias tudás átadás

Henter Katalin

Ground Force Method általános bemutatása

Következő Ground Force Method 2 oktatói képzések