Erbszt András vezető instruktor

Az edzői siker kulcsa

A gerincbetegségek szinte járványként terjednek a munkaképes lakosság körében. Szinte nincs olyan edző, aki praxisa során ne találkozna ilyen problémával. A tréner gyakran találkozik olyan pácienssel, aki éppen derékpanaszok miatt kezd el edzeni, de a leggondosabb edzésvezetés mellett is előfordul, hogy a tanítványának megfájdul a háta. Mindkét esetben nagyon jól jöhet, ha egy speciális képzés segítségével olyan ismeretek birtokába jut az érdeklődő, melyekkel felvértezve nyugodtan tarthat edzést olyanoknak is, akiknek nem egészséges a gerince.

Kevesebb sérülés, látványos eredmények!

Nagyon hasznos az instruktor és kliense számára egyaránt, ha a tréner a gerincbetegségek gyógyítása szempontjából is szakértő módon tudja felépíteni az edzést, pontosan ismeri kompetenciáját és annak határait. Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a gerincbetegségek gyógyítása témakörében megszerzett ismeretek birtokában hatalmas piac nyílik meg az edző számára, hiszen az edzők zöme félve nyúl az ilyen páciensekhez.

Hogyan hozhatod ki a legtöbbet a tanítványaidból?

A Gerinctréner képzés során a hallgatók megismerik a betegségek tüneteit, okait, kivizsgálásának és kezelésének módjait. Különösen sokat fognak tanulni a rehabilitációs edző helyéről és szerepéről a gerincbetegségek rehabilitációjában. A képzésnek rendkívül fontos része a gyakorlati oktatás, melynek során a hallgató megismeri a Lakatos Péter és Erbszt Ádám által kidolgozott gerinctréning protokollt, mely szervesen illeszkedik a Doctorfit Gerincambulancia terápiás rendszerébe, melyet évek óta sikeresen alkalmazunk betegeinek gyógyítása során.