Baracsy Gabriella vezető instruktor

Az edzői siker kulcsa

A tökéletes ellentéte a jó

A mai embernek a “jó” már nem elég, ezért logopédusként, trénerként, sőt edzőként mi sem elégedhetünk meg a jóval. Minden területen a lehető legjobbra kell törekedtünk. Egy-egy foglalkozás, edzés, vagy felkészítés többet is adhat abban az egy órában, amit a vendégünkkel töltünk. Inspirálnunk kell, motiválnunk, partnerként támogatjuk abban, hogy elérje a céljait. Sokszor azonban azt tapasztaljuk, hogy valami akadályozza a munkát. Ilyenkor szerencsés, ha észrevesszük a problémát. Bár egyáltalán nem biztos, hogy azonnal tudjuk a valódi okát.

Gondolkodj rendszerben!

Gyakran találkozol Edzőként olyan vendéggel, aki…
– Fáradékonyságra, kimerültségre panaszkodik?
– Csökken az erőnléte, teherbírása?
– Koncentrációs nehézségekkel, figyelemzavarral küzd?
– Stresszes, hajszolt, és a mindennapi problémák hátráltatják a fejlődésben?

Gondolkodj rendszerben! A Dsmile Body Balance Tréning nemzetközi szinten egyedülálló foglalkozás; magyar és angol szakemberek, orvosok, szakértők munkájának eredménye. Komplex rendszerként tekint az emberi szervezetre, speciális gyakorlatokkal képes javítani az általános anyagcsere folyamatokat, és helyreállítja a test izomegyensúlyát, egyben a mentális nehézségeken is segít.

Hogyan hozhatod ki a legtöbbet a tanítványaidból?

Mit fogsz tapasztalni, ha elkezded alkalmazni? Vendégeid energikusabbak lesznek, vitalitásuk, teljesítményük jelentősen nő, általános közérzetük javul. Felszabadultabbnak érzik majd magukat, hiszen könnyebben elérik a sportban kitűzött céljaikat. Edzőként teljes körű szolgáltatást nyújthatsz, ami nem merül ki az általános állóképesség- és izomzatfejlesztésben. A Te munkád -a Dsmile Body Balance Tréninget hatékonyan alkalmazva- majd ott kezdődik, ahol a konkurens edzőké véget ér.