STRONGFIRST

AZ ERŐISKOLÁJA

MIÉRT KÜLÖNLEGES A STRONGFIRST MÓDSZERE?

A StrongFirst által oktatott rendszer elveit a „kettlebell mai királya”, Pavel Tsatsouline alkotta meg. Az erő iskolája egy átfogó, egységes keretet kínál az erő és fittség területén. Az SFG 1-es szintű oktatói vizsgán nem pusztán a kettlebellek használatát tanítjuk meg. A leendő instruktorok megtanulják az erő alapelveit, melyek segítségével képessé válnak az erő megszerzésének, maximalizálásának és fenntartásának fortélyait alkalmazni és továbbadni.

A Kettlebell edzés alapjai gyorsan elsajátíthatók és azonnal érezhető előnyökkel jár. Pár edzés után máris érzed, hogy könnyedebben mész fel a lépcsőn, a bevásárlás utáni cipelés sem fáraszt ki olyan egyszerűen, és még a nap végére is marad energiád. Oktatóink profik, akik nem csak remek instruktorok, de mindannyian gyakorló kettlebell atléták is.

0%
Erőnléti és fitnesz szakemberek
0%
Rehabilitációs szakembereknek
0%
Kezdő szakembereknek
0%
Laikusoknak
0%
Haladó szakembereknek
0%
Anatómiai tudás
0%
Fittség
0%
Mennyire használható már a képzés utáni napon?
0%
Gyakorlat / elmélet aránya

ERŐSÖDNI SZERETNÉL?

A StrongFirst Kettlebell bizonyítottan segít ezen a gondon. Rengeteg nemzetközi szinten is jegyzett top atléta használ kettlebellt, a mi módszerünk szerint.

A NAP VÉGÉRE FÁRADT VAGY?

Az edzés célja a tartalékok képzése. Azon vagyunk az edzések során, hogy az edzésen fáradj el, ne mindennapokban!

SZERETNÉL FOGYNI?

A kettlebell edzések fokozatosan nehezedők, és figyelembe veszik a személyes céljaid. A tanulóink jelentős része azzal fogyási céllal látogat meg minket, és örömmel veszi a gyors átalakulást.

VALAMI NAGY FELADATRA KÉSZÜLSZ?

Esküvő? Osztálytalálkozó? Spartan race? Jön a nyár? Nem probléma. Az edzéseinken jó hangulatban és egyre nehezedő terheléssel találkozol, és pár hónap alatt a korábban lehetetlennek hitt akadályokat is könnyedén veszed.

KEZDŐKNEK IS?

Ne gondold, hogy nem vagy képes rá. Ne hidd, hogy nem vagy elég fitt az edzéshez. Nem is kell, hogy az legyél. Majd itt leszel fitt, a profi Strongfirst oktatók segítségével.

NŐKNEK IS?

Te is elhitted, hogy a nők csak mini súlyokkal edzhetnek? Vajon mennyi volt a súlya annak a csomagnak, amit legutóbb a bevásárlásodnál cipeltél? Hányszor kellett a gyermeked naponta felemelned? Mi az életre készítünk fel!

TUDJ MEG TÖBBET AZ OKTATÓI KÉPZÉSEKRŐL

A StrongFirst által oktatott rendszer elveit a „kettlebell mai királya”, Pavel Tsatsouline alkotta meg. Az erő iskolája egy átfogó, egységes keretet kínál az erő és fittség területén. Az SFG 1-es szintű oktatói vizsgán nem pusztán a kettlebellek használatát tanítjuk meg. A leendő instruktorok megtanulják az erő alapelveit, melyek segítségével képessé válnak az erő megszerzésének, maximalizálásának és fenntartásának fortélyait alkalmazni és továbbadni.

Az SFG2 egy haladó edzők számára létrehozott vizsga, melyen kizárólag SFG-instruktorok vehetnek részt. Azaz az SFG 1-es szintű vizsga alapkövetelmény, ennek hiányában a jelölt jelentkezhet a képzésre. A vizsga követelményei szigorúak, ennek megfelelően komoly felkészülést kíván. A jelölteknek katonai nyomásban kell bizonyítaniuk erejüket. Az egykaros kettlebell-nyomásban férfiaknak testsúlyuk feléhez legközelebb eső kettlebellel, míg a hölgyeknek testsúlyuk harmadához legközelebb eső kettlebellel kell végrehajtaniuk e nem mindennapi erőmutatványt.

A saját testsúlyos gyakorlatokat ősidők óta alkalmazzák. A gimnasztika segítségével bámulatos testi erő építhető fel, a hozzá párosuló atlétikus, arányos testkompozíció pedig ennek természetes hozadéka.

Eszközigénye minimális, az ellenállás mindig kéznél van. A saját súlyos edzés a variációk terepén egész egyszerűen kimeríthetetlen. Az SFB (StrongFirst Bodyweight) a gimnasztika egyedi megközelítése. Az erőfejlesztés legfrissebb kutatási eredményeit magabiztosan ötvözi az erőemelés fortélyaival, és évszázados harcművészeti technikákkal. A hatékony erőnövekedés céljából alkalmazza az elementáris légzési, és feszítési technikákat, melyek elsajátítása azonnali, mérhető erőnövekedéshez vezet. Az SFB mindemellett szervesen illeszkedik, mintegy belesimul az SFG rendszerébe. Ez a szervezet alapjául szolgáló tudatosan kidolgozott alapelveknek köszönhető.

Kiemelt figyelmet szentelünk a golyóálló hasizmok felépítésének, módszerünk hatékonyságát pedig számos nemzetközi kísérlet igazolja. Elveinknek megfelelően az egész testet egységes egésznek tekintjük, ehhez mérten is erősítjük azt.

Az SFL rendszerének megkülönböztető jegye mindenekelőtt az, hogy kipróbált, sziklaszilárd elvekre épül. Olyan elvekre, melyek már kiállták az idő próbáját, és amelyek már bizonyítottak az SFG keretei között. Az SFL ugyanazon elvek alapján működik, szervesen illeszkedik az SFG filozófiájához. A két eszköz, a barbell és a kettlebell az elvek tekintetében abszolút mértékben kompatibilis. A rendszer kidolgozásában Pavel mellett a kiváló Master SFG, a barbell szakértője, Dan John is részt vett.

Eszköztárunkban számos regressziós és progressziós gyakorlat megtalálható, rávezető lépések és a szükségszerű nehezítések, amelyeket instruktoraink sikerrel használnak saját edzéseiken és tanítványaikkal folytatott munkájukban egyaránt. Instruktoraink magabiztosan alkalmazzák a tudományos edzésprogramok mesterfogásait. Megtanítjuk, hogyan kombináld a nehéz emeléseket a kettlebell, illetve a saját testsúlyos edzés módszereivel.
Mindezek mellett képzésünkön számos korrekciós gyakorlat, edzéselméleti fogódzó szerepel a tananyagban.

STRONGFIRST

Instruktorok keresése

VISSZAJELZÉSEK

KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

Rendkívül alaposan felépített képzés, rengeteg technikai bontással végigvezetett program.
Kósz Gergely
Segített csiszolni a technikámat, hogy ezt később hogyan adjam át a tanulóimnak.
Elek Péter
Szuper és nagyon erős alapelvek, rendkívüli profizmus és szakmailag a legmagasabb szintű oktatás és oktatók.
Pozojevich Máté
Edzéstervezésben sok segítséget kaptam. Ami kérdés felmerült bennem, hogy több, különböző edzettségű embert hogy lehet egy edzésen egyszerre kezelni, hogy lehet egy szintre hozni és hogy kell-e egyáltalán.
Gellén Ákos Péter
A képzés magas színvonalú. Sok olyan dolgot tanultam amivel pontosíthattam a technikámat. Köszönhetően az oktatók és nem másodsorban az asszisztensek segítőkész és minőségi munkájának.
Horváth Miklós
Profi vezetők, profi instruktorok, profi instrukciók. Rengeteg technikai segítséget kaptunk, ami a hétköznapi életben is fontos és más sportágakban és sportokban is használható.
Sovány Pál
Nagyon jól felépített rendszer. Az oktatók tudása, és tudás átadási vágya lenyűgöző. Az SFG rendszer felépítése, egymásra épülési hierarchiája, minősége az ami a kettlebellben megfogott.
Turi Gábor
Rendkívül hasznos gyakorlati és elméleti tapasztalat szerzési lehetőség. Az oktatók és asszisztensek felkészültsége kifogástalan. Az egész kurzust a profizmus jellemezte.
Granyák Dominik