MOVELAB ACADEMY SZAKÉRTŐI KÉPZÉS

CERTIFIED FUNCTIONAL STRENGTH COACH
LEVEL 1

2021.05.08-09.
Helyszín

Thor Gym Újbuda
1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/A.

Időpont

2021.05.08-09.

szombat: 9:30-15:30
vasárnap: 9:30-14:00

Képzés nyelve

Magyar nyelvű

Ismerd meg

Kinek és miről szól a CFSC képzés?

A CFSC első pillantásra nagyon hasonlíthat a témában világszerte elérhető többi képzéshez. Azonban ha közelebbről megvizsgálod, rá fogsz döbbenni, hogy olyasmit építünk, ami megújulást hozhat a teljes fitnesz ipar számára. Az erő és állóképesség területének jelenlegi legjobb képzései esetében is csupán annyi a dolgod, hogy leülsz a számítógép elé és megválaszolsz néhány kérdést. De mi a helyzet a sportolók és kliensek edzésének képességével? Mi a helyzet azzal a képességgel, hogy azonnal módosítani tudod a sportoló vagy a kliens programját, ha az erőnlét hiánya vagy a fájdalom jelenléte miatt képtelen helyesen végrehajtani egy gyakorlatot? Itt jön a képbe az „Az edzősködés művészete” szemléletmód – annak a képessége, hogy az ilyen szituációkat azonnal kezelni tudd a helyszínen.

A képesítés megszerzéséhez egy 1,5 napos CFSC képzésen kell részt venned. Úgy véljük, az erő és állóképességi képzések egyik nagy hibája a gyakorlati komponens hiánya. Attól még nem válsz kiváló edzővé, hogy átmész egy írásbeli teszten. A CFSC-nél azt várjuk el a résztvevőktől, hogy ne csupán részt vegyenek a képzésen, de át is menjenek a nap végén sorra kerülő gyakorlati teszten.

A másfél napos képzés során kis csoportokban (edzőnként körülbelül 12-15 résztvevő) fogtok dolgozni, így utánozva az MBSC-nél alkalmazott csoportok méretét. Azt szeretnénk, ha a képzés minden résztvevője megfelelő figyelemben részesülne, és megszerezné a kellő tapasztalatokat ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a képzésből. A nap folyamán elemenként végig fogunk menni az MBSC programon, és minden egyes mozgásminta kapcsán be fogjuk mutatni a progressziókból és regressziókból álló rendszerünket.

 • Erőnléti és fitnesz szakembereknek 100% 100%
 • Rehabilitációs szakembereknek 40% 40%
 • Kezdő szakembereknek 100% 100%
 • Laikusoknak 30% 30%
 • Haladó szakembereknek 100% 100%
 • Anatómiai tudás 30% 30%
 • Fittség 50% 50%
 • Mennyire használható már a képzés utáni napon? 100% 100%
 • Gyakorlat / elmélet aránya 60% 60%

Mike Boyle az erő és állóképesség, a funkcionális edzés és az általános erőnlét egyik legelismertebb szakértője. Jelenleg előadásokkal, tanítással, edzéssel és írással tölti az idejét. 1996-ban megalapította a Mike Boyle Strength and Conditioning-et, mely a világ egyik vezető erő és állóképesség fejlesztő terme. A Mike Boyle Strength and Conditioning létezésének egyetlen célja van: teljesítményfejlesztő edzést biztosítani a különféle képzettségi szintű sportolók számára. Az itt megforduló sportolók körében szinte az összes fő profi sportág képviselteti magát, a képzettséget tekintve pedig jelen vannak elsőéves gimnazisták és a legkiválóbbak egyaránt.

Mike Boyle, CFSC vezető tréner

CFSC LEVEL 1 OKTATÓI KÉPZÉS

245 000 Ft

A CFSC első pillantásra nagyon hasonlíthat a témában világszerte elérhető többi képzéshez. Azonban ha közelebbről megvizsgálod, rá fogsz döbbenni, hogy olyasmit építünk, ami megújulást hozhat a teljes fitnesz ipar számára.

A képzésen egyedi pólót biztosítunk minden résztvevő számára, ezért kérlek add meg alább a póló méreted!

Törlés

Nyilatkozat

Product total

Options total

Grand total

Az akciós ár már csak eddig érhető el:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SZOMBATI program

 • 9:30: Regisztráció / Bevezető
 • 9:45: Mobilitás edzés
 • 10:00: Motoros kontroll / Mozgás felkészítés / Korrekciós gyakorlatok
 • 11:00: Aktív bemelegítés
 • 12:00: Ebéd
 • 13:00: Robbanékonysági edzés
 • 14:00: Erőblokk – 1. rész
 • 15:00: Erőblokk – 2. rész
 • 15:30: Kérdések-válaszok

VASÁRNAPI program

 • 9:30: Erőblokk – 1. rész
 • 10:00: Erőblokk – 2. rész
 • 11:00: Programtervezés, ismétlés
 • 12.00-től: Tesztelés
Információk

Résztvevőknek

Itt minden információt megtalálsz a képzésről

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN

2021.05.08-09. (szombat-vasárnap)

Thor Gym Újbuda
1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/A.

2021.05.08. szombat
Regisztráció 9.00 – 9:30
Képzés: 9:30 – 15:30

2021.05.09. vasárnap
Képzés: 9:30 – 14:00

SPECIÁLIS FELTÉTELEK
A képzést a jelenlegi járványhelyzetben online kezdjük meg, de személyes fejezzük be az adott dátumon, vagy ahogy a korlátozás után új dátumot tervezünk.
A képzés megkezdésének minősül a befizetés, a magyar facebook csoportba való belépés és a külföldi anyagok letöltése. Ebben az esetben nem tudjuk a képzési díjat visszafizetni – lévén a képzés megkezdődött – de a képzést egy későbbi dátumra a ASZF-ben jelzett feltételekkel a vásárló át tudja kérni, írásban.
ÉRKEZÉS

Érkezés és regisztráció szombaton 9.00-9:30 között.

MIT HOZZ MAGADDAL

Kényelmes ruházat vagy edzőruha
Cserecipő vagy benti edzőcipő
Innivaló

KÉPZÉSI ANYAGOK ÉS VIZSGA

A program előtt 30 nappal megkapod e-mailben a felhasználónevedet és jelszavadat, mellyel be tudsz lépni a weboldalon található képzési anyagokhoz. Emellett tájékoztatást kapsz (általában 30 nappal a képzést megelőzően) az írásbeli vizsga teljesítésének határidejéről és feltételeiről is.

A vizsga online és a helyszínen történik magyar nyelven. Az online vizsgához linket kapsz.

KÉPZÉS NYELVE

Magyar 

KÉPZÉS VEZETŐJE

Lakatos Péter és Cserhalmi Eszter

Visszajelzések

Korábbi Résztvevőktől

Többesszám: 5 értékelés ehhez: Certified Functional Strength Coach by Mike Boyle oktatói képzés - Level 1 - 2021.05.08-09.

 1. Mészáros Krisztián

  A tudás mely a kurzus bevezetésével kiszolgált minket elképesztő mind elméletileg és gyakorlatilag. Mindig szívesen érkezem ilyen színtű okatói vizsgára.

 2. Baranyai Hédi

  Hasznos és tömör, lényegretörő foglalkozás, ahol az alapokat mind elméletben mind gyakorlatban elsajátíthattuk, segítséggel, kérdésekkel kiegészítve.

 3. Kriván András

  Edzőként az itt tanult alapelveket megkerülhetetlennek, teljesen alapnak tartom. Mindenkinek tudatába kell vennie ezeket.

 4. Németh Ákos

  A többi magyarországi iskola és képzés nem hasonlítható össze szakmailag, vagy épp sok gondolatot a CFSC-ből merítettek.

 5. Bognár Bendegúz

  Nagyon színvonalas, gyakorlatias és sokoldalú képzésen vehettem részt, ahol használható tudás birtokába kerültem.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Tanulj és Fejlődj!

Nézd meg legújabb szakértői képzéseinket

Tanulj és Fejlődj!

Nézd meg legújabb szakértői képzéseinket

1149 Budapest, Kövér Lajos utca 21-25.

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK: