MOVELAB ACADEMY SZAKÉRTŐI KÉPZÉS

BODYROPE SZAKÉRTŐI KÉPZÉS LEVEL 1

2022.05.15.
 
Helyszín

Titan Bázis
1152 Budapest,
Kiss Ernő u. 19.

Időpont

2022.05.15.
09:00 – 18:00

Képzés nyelve

Magyar nyelvű

Ismerd meg

Kinek és miről szól a bodyrope képzés?

Mindenkit szeretettel várunk. Lehetsz kezdő, rehabilitációs, vagy akár erőnléti szakember, a Bodyrope szakértői képzés anyaga egy speciális rendszerben megalkotott regressziós és progressziós lépcsőkre épülő feladat sorokat tartalmaz.

Képzésünk ideje alatt megismertetjük a résztvevőket a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez kapcsolódó anatómiai funkciókkal.

Nem szükséges egészségügyi végzettség, hiszen a képzés ideje alatt a felfüggesztéses edzésmódszer alapját képezi az emberi test alap mozgásmintáinak tárháza. Könnyen elsajátítható és megérthető akár laikusok számára is.

A mozgás mindig is életem meghatározó része volt. 1999 óta foglalkozom gyógymasszírozással és bioenergetikával. 2009-ben ismerkedtem meg a kettlebell-el, Csíky Ferenc barátom révén. Elvégeztem az RKC, később SFG instruktori, Kinesiology Tape, SMR, FMS és Ground Force Method kurzusokat. 2016. januárjától Adolf Alberttől (ő a továbbiakban a nemzetközi GFM szervezésén dolgozik) átvettem a magyarországi Ground Force Method operációs vezetését, irányítását.

Egyházi Gábor – GFM vezető oktató, SFG1, FMS1-2 szakértő, SMR szakértő, Kaatsu specialista, gyógymasszőr, rehabilitációs edző

2012. óta tartok RKC, majd SFG instruktorként kettlebell, Bodyrope és szabad testsúlyos edzéseket férjemmel és Misi kollegámmal a Titan Kettlebell Klubban.
Alapelveink közé tartozik, hogy azokat, akik hozzánk járnak, tanítsuk meg JÓL mozogni. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatok HELYES és BIZTONSÁGOS kivitelezésére. Edzéseinkre jellemző a családias hangulat – a 16 évestől a 73 évesig minden korosztály képviselteti magát.
2016. óta tartja férjem a magyarországi Ground Force Method oktatói képzéseket, 2018. óta GFM National instruktorként segítek neki.

Egyházi Böbe – GFM vezető oktató

Bodyrope szakértői képzés level 1

75 000 Ft 55 000 Ft

Mivel gravitációval szemben, a saját súlyoddal dolgozol, így kíméli az ízületeket és a terhelés személyre szabott, éppen azért kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánlott.
Az egész testedet és az összes izomcsoportot megmozgatja a súlyzókkal vagy más edzésformákkal szemben. Dinamikus vagy erőedzés jellegű edzést is végezhető vele függetlenül attól, hogy a cél a zsírégetés, nyújtás, vagy az izomzat növelése. Maximális szabadságot biztosít a test számára.

Törlés

Az akciós ár már csak eddig érhető el:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Információk

Résztvevőknek

Itt minden információt megtalálsz a képzésről

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN

2022.05.15.

Titan Bázis
1152 Budapest, Kiss Ernő u. 19.

PROGRAMTERV

08.30-09.00: érkezés, regisztráció
09.00-09.45: Bodyrope edzés elmélete, módszertana, számkulcsai
09.45-10.00: szünet
10.00-11.45:
A gerincoszlop funkciója
A csípő horpasz anatómiájának ismertetéseTörzs edzése – gyakorlatok + edzés
11.45-12.00: szünet
12.00-13.00:
A medenceöv statikai funkciójának ismertetése
13.00-14.45: Az alsótest edzése – gyakorlatok+ edzés
14.45-15.00: szünet
15.00-16.00:
A rotátorköpeny szerepe
Pronatio, supinatio
16.00-17.30: Felsőtest edzése – gyakorlatok+ edzés
17.30-tól: értékelők kitöltése, csoportfotó, programzárás

KÉPZÉS ÁRA

Legjobb ár: 55 000 Ft (január 31-ig)
Kedvezményes ár: 65 000 Ft (március 31-ig)
Legjobb ár: 75 000 Ft (Április 1-től)

KÉPZÉS LEÍRÁSA

A BODYROPE®Ÿ edzőheveder a funkcionális tréningeszközök körében a XXI. század innovációja. Napjainkban rohamosan terjednek a saját testsúly használatával kifejlesztett edzésmódszerek világszerte. Azonban a hevederrel vagy kötelekkel végzett testmozgásnak több száz éves hagyománya van. Gondoljunk csak az olimpiai gyűrűgyakorlatokra vagy nemes egyszerűséggel a kötélmászásra.

A BODYROPE®Ÿ egy edzőheveder, amellyel bővült a funkcionális tréningeszközök köre. Valójában a BODYROPE®Ÿ a tornászok és atléták által évszázadok óta használt gyűrűhöz hasonló módon funkcionál, de ez az eszköz egyszerűbbé, változatosabbá, biztonságosabbá teszi a saját testsúllyal végzett gyakorlatokat.
A BODYROPE®Ÿ előnye, hogy bárhova magaddal viheted. Használhatod otthoni vagy edzőtermi edzéshez, felakaszthatod fára, ajtóra, bordásfalra, rögzítheted plafonra vagy oldalfalkonzolra. Mindig a gravitációval szemben fejtünk ki erőhatást a törzsizomzat folyamatos feszülése mellett.

A BODYROPE®Ÿ edzőheveder rendkívül sokoldalú, hiszen egyszerre lehet vele fejleszteni erőt, hajlékonyságot, állóképességet és mozgáskoordinációt, a törzsizomzat folyamatos feszülése mellett. Kiválóan alkalmas alakformálásra, szálkásításra és zsírégetéshez is tökéletes. Éppen ezért a legnagyobb előnye, hogy magad szabályozhatod a gyakorlatokat és az edzés intenzitását a saját edzettségi állapotodnak és súlyodnak megfelelően. Nagyjából több mint 300 gyakorlat végezhető el az eszközzel. A BODYROPE®Ÿ előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára. Gyógytornára és sportsérülések után is használható, hiszen segít az izomzat, ízületek regenerálódásában, rehabilitációjában.

A KÉPZÉS OKTATÓI

Egyházi Gábor és Egyházi Böbe

MIT KAPSZ

Bodyrope szakértői diploma

MIT HOZZ MAGADDAL

Kényelmes edzőruházat, innivaló. Oktatói jegyzetet adunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Ha mégsem tudsz eljönni egy képzésünkre, a visszaigazoló emailben található link segítségével a jegyed átruházható (elajándékozható) másnak, plusz költség nélkül!
Lemondás a képzés kezdete előtt 60 nappal: a befizetett összeget 5 000 Ft kezelési költség levonásával visszatérítjük
Lemondás a képzés kezdete előtt 30-59 nappal: a képzés díjának 50%-át térítjük vissza.
Lemondás a képzés kezdete előtt 30 napon belül: nincs mód visszafizetés igénylésére.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Az aktuális havi részletet minden hónap 05. napjáig szükséges kiegyenlíteni!
Az utolsó részlet befizetésének a határideje: 2022.05.05.

Tanulj és Fejlődj!

Nézd meg legújabb szakértői képzéseinket

Tanulj és Fejlődj!

Nézd meg legújabb szakértői képzéseinket

1149 Budapest, Kövér Lajos utca 21-25.

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK: